PDA sites op internet

cyberoo

XPdite Sponsor
Hallo XP-ers,

Wij hebben 2 smartphones (HTC Touch Cruise) aangeschaft omdat ze uiteraard kunnen bellen, mailen, sms-msm en, TomTom, Agenda, Bankieren, Wifi, Skype etc. bevatten en hardstikke handig zijn althans in Nederland om alles in één te hebben. Zelf mobiele versie van Skype werkt zeer goed als de smartphones zijn verbonden met onze router thuis, dus de computer hoeft niet eens meer aan om via skype online te zijn en gratis of goedkoop te kunnen bellen.

Nou is alles in Nederland snel in opkomst. Je kan al voor € 7,- in de maand (24 maanden contract) onbeperkt internetten op het 3G netwerk met je mobiel al is de geknepen snelheid dan net weer ff te weinig om met skype zonder problemen te kunnen bellen (zal uiteraard expres zijn gedaan). Ik zie dat Australia vele malen duurder is momenteel zelfs met een geknepen snelheid op 3G maar dat zal hopelijk wel snel veranderen. 

Mijn vraag is eigenlijk of er een goede startpagina is voor PDA's in Australia zoals je in Nederland b.v. http://www.startpagina.nl/pda hebt?  Ik zie dat mobile banking alleen bij de ANZ bank echt van de grond aan het komen is.


Groetjes The Roosters
 
Wat dacht je van deze:
http://www.xpdite.net/forum/index.php?wap2
of anders:
http://www.xpdite.net/forum/index.php?imode

:cool:
 
Ja is met een iphone goed in te loggen op bijv. de site de postbank?
Kan met mijn HTC ook op alle sites zowel met explorer als met opera als browser onder windows mobile 6 maar inlogvelden van bovengenoemde site lopen bij beide browsers een beetje door elkaar en zijn bijna niet goed te gebruiken.

Bedankt voor die link Lost ga 'm meteen bij mijn favorieten zetten!

Groetjes Steef
 
Geen idee of je kan inloggen op de Postbank Steef, heb er geen rekening lopen, maar ik zal later eens kijken hoe het op de ABN site is.
De enige site waar ik wel eens op problemen stuit is Hotmail. Soms kan ik inloggen, andere keren kom ik niet verder dan het inlogscherm. Hiervoor gebruik ik nu mailcoaster.

Ik gebruik Safari als browser.

Succes met je telefoon!

Edit: ik heb een HI bundel van E10 p/m waarmee je zoveel kan internetten als je wilt, maar met fair use policy. Ik internet er op los en heb nog niet gehoord dat ik te veel bandbreedte gebruik. Het is per maand opzegbaar en loopt naast mijn gewone abonnement.
 
Back
Top