Pensioen (conserverende waarde) in relatie tot M-biljet

tum

XPdite Sponsor
Hallo allemaal, valt nog niet tegen, de brieven ontvangen voor het indienen van een M-biljet en het kan zelfs digitaal. Nu zit ik de toelichting (oude van 2021) te lezen en zie dat er twee opties zijn hiervoor. Enerzijds de ‘waarde van je pensioen‘ of de ‘betaalde premies pensioen’. Heeft iemand dit pas geleden bijv. Over 2021 of 2020 nog gedaan? Got me confused 🫤. En anders kan ik altijd nog belastingdienst Buitenland bellen hoor. Met ons alles prima trouwens, huis gekocht, lekker aan het werk en onze zoon vindt zijn studie en het wonen in Adelaide hartstikke leuk. Mooie plek trouwens Adelaide, als de winters wat warmer waren zou het een mooie plek zijn om te wonen 😁.
 
Last edited:
Tummie the Tumster is back! Goed om van je te horen, Miranda.

Als je er helemaal niet uitkomt hier op XPdite, geef mijn NL-AU vriendin Marlena even een PMmetje op Facebook. Die kan je dat gratis wel even uitleggen. Ze zit op dit moment wel in NL dus hou rekening met de tijdsverschillen, maar haar tax- en accountantsfirm is hierin gespecialiseerd en werkt sowieso alleen online.

 
  • Like
Reactions: tum
Ben nog aan het wachten op een antwoord, maar geeft niet ik heb de tijd hoor. Heb alvast een aanvang gemaakt met het online Biljet en moet zeggen, valt nog niet tegen zover. Stuk beter dan de papieren versie van vroeger. Groetjes Tummie
 
Back
Top