101 child visa

Lenneke

New Member
Iemand ervaring met het 101 visa? Onze jongste is in NL geboren en we willen toch weer terug.
Mogen nu dus toch weer de rompslomp van een visum aangaan...zucht.
Moet je hiervoor een VOG aanleveren, want dit lees ik wel terug op het Pomsinoz forum maar zie ik niet terug in de aanvraag.

Het kan max 17mnd duren voordat het behandeld is. Zou hij dan in 1e instantie op een touristenvisum het land in kunnen?

Hopelijk weet iemand hier wat meer over dit visum?
 


OFX
Top