457 visum, kan je die veranderen

tesskobois

New Member
Hallo,

Wij zijn sinds 2 maanden in Australië. De bedoeling was hier werken en wat meer ervaring voor mijn vriend. Hij is op een 457 visum binnen gekomen en ik op een work and holiday. Nou het werk valt een beetje tegen en daarom willen we graag onze laatste 2 maanden gebruiken om het land te verkennen. Mijn vriend heeft dan 5 maanden gewerkt. Nou was mijn vraag kan je het 457 visum omzetten in het toeristevisum? Want anders hebben we maar 28 dagen. We zijn al in het bezit van een retourticket en we zouden ook aan kunnen tonen dat we genoeg geld hebben ( ook al weet ik dat het met een toeristevisum niet nodig is ).

Ik hoop dat iemand ons kan helpen! We willen zo graag nog even lekker reizen en ons verdiende geld zo besteden.

Groetjes
 
Hi,

Ik heb je vraag volgens mij al beantwoord op een ander forum :) :

Als je rondkijkt op http://www.immi.gov.au lijk je een 676 toeristenvisum (http://www.immi.gov.au/visitors/tourist/676/) aan te kunnen vragen terwijl je in Australie bent.

Er staat:

If you are in Australia and want to extend your stay for tourism purposes, we recommend that you apply for a new visa at least two weeks before your current visa expires.

A Tourist visa may be granted if you:

* have complied with the conditions of your previous visa
* meet all the eligibility criteria for this visa
* do not have a Condition 8503 (No further stay) on your visa.

Deze info kun je vinden op: http://www.immi.gov.au/visitors/tourist/676/how-the-visa-works.htm


Jammer dat het is tegengevallen. Veel plezier met het reizen! :up:
 
Je vriend kan natuurlijk ook aan zijn employer vragen om hem op 'unpaid leave' te laten staan voor een bepaalde periode. Dan ben je wel nog in dienst voor het bedrijf, maar krijg je niet betaald
 
Dat maakt mij ook even nieuwschierig naar jullie ervaring..

Wij zijn nu bezig voor een 457 visum..
Maar dit kan nog even duren.
Wij willen straks zowiezo `op vakantie `naar australie en mocht het 457 visum niet akkoord komen uitwijken naar nieuw zeeland voor work and holiday..

Kunnen wij ook tijdens de 457 procedure binnen op een toeristen visum???

Thanx
 
Heb inmiddels bericht van onze agent.. we kunnen op een toeristenvisum het land in, maar onze held bij visacorp sydney verwacht dat wij voor 9 mei ( aankomst darwin ) het visum akkoord hebben :)
 
Back
Top