aanslagen

sarabaes

XPdite Sponsor
Al-Qaïda voorspelt aanslagen in Melbourne en Los Angeles

Adam: Amerikaanse al-Qaïda- terrorist.De Amerikaan Adam Gadahn van al-Qaida heeft in een videoboodschap gedreigd met terroristische aanslagen in Los Angeles en Melbourne. De terrorist deed dat gisteren in een videoboodschap, precies vier jaar na de aanslagen op de WTC- torens in New York.

Vrede
In een videoboodschap aan de Amerikaanse zender ABC in Pakistan verklaarde Gadahn: "Gisteren Londen en Madrid. Morgen, Los Angeles en Melbourne, als God  het wil. Wij zijn moslims. We geloven in vrede, maar vrede op onze voorwaarden, vrede zoals die wordt verwoord door de islam, niet de  zogenaamde vrede van bezetters en dictators."

Geen medelijden
"Reken er dit keer niet op dat wij beheersing of mededogen zullen  tonen", zo waarschuwde de tot de islam bekeerde Amerikaan. De Australische politie onderzoekt de videoboodschap.



uit: Het laatste nieuws 12sept05
 
[quote author=sarabaes link=topic=2550.msg27437#msg27437 date=1126518174]
Vrede
In een videoboodschap aan de Amerikaanse zender ABC in Pakistan verklaarde Gadahn: "Gisteren Londen en Madrid. Morgen, Los Angeles en Melbourne, als God het wil. Wij zijn moslims. We geloven in vrede, maar vrede op onze voorwaarden, vrede zoals die wordt verwoord door de islam, niet de zogenaamde vrede van bezetters en dictators."
uit: Het laatste nieuws 12sept05
[/quote]

Ik kan me hier toch zo boos om maken he...... Vrede op onze manier, zoals de Islam die verwoord... Waarom zijn er nou toch van die idiote figuren die zo makkelijk te indoctrineren zijn blijkbaar... :mad: hmpf... Het is al niet eens meer de moeite om je hierover op te winden, want het gebeurt toch wel en 1 persoon of 100 personen of zelfs duizenden personen kunnen er toch niets aan doen...... :'(
 
Back
Top