als partner mee naar australie, welke aanvraag?

Status
Not open for further replies.

Bosco

New Member
hallo allemaal

mijn vriendin en ik wonen nog niet samenen omdat mijn beroep niet valt onder het skilled migrant gebeuren en die van haar wel is mijn vraag als ik met haar mee wil welke aanvraag moet ik dan voor mezelf doen?

groetjes,

Alexandro
 
Je partner doet een aanvraag maar geeft jou op als deel van het gezin, dan mag jij automatisch mee als zij een visum krijgt. Gewoon een kwestie van jullie relatie te bewijzen...  :up:
ik denk wel dat je een jaar moet samenwonen....  :|

Kijk eens op de website van DIMIA


http://www.immi.gov.au/


Sara
 
Je moet als "lifter" voldoen aan 2 dingen. Je mag niet ouder zijn dan 45 (dacht ik) en je moet minimaal een 4.5 scoren op alle 4 de IELTS onderdelen. Je moet minimaal een jaar een relatie hebben en ik dacht ook minimaal een half jaar samenwonen. Je kunt je relatie aantonen door foto's, telefoonrekeningen waarmee je kunt bewijzen dat jullie telefonisch contact hebben, e-mails of gezamelijke rekeningen. Elk bewijs waarmee aan te tonen valt dat jullie een relatie hebben is geoorloofd. Je moet natuurlijk ook wel aan kunnen tonen dat jullie relatie al van enige duur is.
 
moet je per se een gezamelijke bankrekening hebben of mag je ook allebei gewoon een eigen bank rekening hebben?

Alex
 
Hoi Alexandro

Onder de search button vind je zeker antwoord op je vraag en anders kun je die vinden op de site van de Dimia http://www.immi.gov.au/

Topic gaat een slotje op :wink:
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top