Appartement in Bali

Syl

Active Member
Hi all

Weet niet zeker of ik dit hier ook mag posten? Maar wij hebben een appartement te huur in Bali (klein stukje vliegen van Perth :) en stukken goedkoper dan vanuit Brisbane waar wij wonen! :) Hebben zelfs overwogen om heel misschien richting Perth te gaan, maaaar we zijn nog altijd erg happy in Brisbane, waar wij inmiddels alweer ruim 15 jaar wonen.

Mocht je interesse hebben dan is dit de website: My link

Bedankt voor jullie aandacht, groetjes
Syl
 
Thanks Bart! :)

Sorry FOL :( ik weet het... kwam daar pas ook achter via IPad van mijn dochter.. moet nog even een IPad/Iphone vriendelijke versie van de website maken (maar ben een beetje een amateur knutselaar op website gebied). Heb wel een FB page - My link misschien dat je daar wat op kan zien? :)

Bedankt voor jullie reacties in ieder geval!
Syl
 
Ziet er te gek uit! Wie weet!!
smiley.gif

Heb hem opgeslagen de site!


@ FOL, Koop dan ook een BB Playbook, ik heb nergens last van
wink.gif
 
Ziet er erg nice uit!

"Makkelijk" een site beginnen? Gebruik wordpress :)
http://wordpress.org/download/
Eigenlijk is het opzetten nie theel eenvoudig, maar het onderhouden wel.

Steven: Ik heb helemaal niks met BB :p
 
Bali is super, twee keer geweest. Eerste keer in 1991 en laatst in 2009. Heel eerlijk gezegd ben ik de laatste keer toch een beetje verrast door de drukte veroorzaakt door al die scooters maar Sanur is en blijft leuk!!
:smile: Mien
 
Hi Mien

I know.....it is crazy!! :) Wij komen er nu inmiddels al heel wat jaar maar je wordt echt van je teenslippers gereden :) Ben niet zo kapot van Kuta, veels te veel Aussies in Bintang shirts....of zonder shirt :) Maar Sanur is nog steeds best relaxed! Zou dolgraag heen en weer willen pendelen tussen OZ en Bali, nu gaan we gewoon 1 keer per jaar een paar weekjes! Nederland staat inmiddels ook weer op onze verlanglijst (na 9 jaar!)

Thanks FOL, for your nice feedback! Blijf nu maar even bij mijn originele website, hahaha...zitten heel wat nachtuurtjes in, hoorde van the ICT guys op werk ook al dat ik Wordpress had moeten gebruiken.

Groetjes
Syl
www.rumahindah.net
 
Hallo syl,



dankjewel voor deze informatie ! wij zijn namelijk op zoek naar een leuke plek in Bali om op vakantie te gaan. Het appartement ziet er erg leuk uit en de website eveneens. Ik heb hem alvast opgeslagen in mijn Favorieten :))

Mimi (Perth)
 
Hi Mimi

Thanks for the nice feedback!!

Perth.... :) zooooo dicht bij Bali! :) Mijn man is net terug van een weekje cursus in Perth (wij wonen in Brissie) enneh...volgens mij had hij al een verhuizing in gedachten!

Thanks again
Syl
 
Hey Syl

Ziet er goed uit. Wij gaan tussen midden en eind maart voor ongeveer een week, maar ik zag op je site dat het dan al geboekt is. <img src='http://forum.xpdite.net/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cry.gif' class='bbc_emoticon' alt=':'(' /> Jammer.
Volgende keer beter!
We gaan zeker nog wel een keer vaker naar Bali. Ik vind Sanur ook helemaal geweldig. Kuta slaan we net als jullie liever over!

Groetjes
Anne
 
Hey Anne

Bedankt voor je berichtje! Wel heel leuk dat je ons appartement hebt overwogen, helaas zitten er dan inderdaad al mensen in. Een Australische familie, voor twee weken.

Gelukkig trouwens dat je niet rond deze tijd daar zit, het hoooooost van de regen echt al weken en weken achter elkaar.

Groetjes
Syl


- Momenteel is het appartement nog beschikbaar in April en Juni :)
 
Back
Top