Aussie $ zakt!

Sjoem

XPdite Sponsor
De Australische Dollar is behoorlijk gezakt t.o.v de Euro de laatste paar dagen.
Zou ie nog verder zakken of toch maar nu wat Euro's overmaken??
Kan iemand ff in de glazen bol kijken <_<
 
Ik heb geen glazen bol, maar verwacht dat die $ niet veel verder zal zakken en weer zal herstellen. Het is nu even paniek op de beurzen, maar het opportunisme zal m.i. spoedig weer terugkeren. Er is geen echte onderliggende dynamiek die dit veroorzaakt, het is slechts een emotionele reaktie op verlaging van de rating van de VS door S&P. De feiten daarachter lagen al langer op tafel. Zodra het stof neergedaald is zal men wel weer inzien dat de resources Australie wel aan de gang zullen houden en dat het dus wel goed investeren is hier.
 
Zal ook een beetje afhangen of de Chinese markt terug krabbelt. Anders raakt ook de Mining hier van slag. Maar op lange termijn zal het wel loslopen. Dan toch maar wat overmaken vanavond...
 
jippieehh,yes yes nog verder blijven dalen als het kan.... :thumbs2:

wat een timing, dan is het nu de goede tijd om te gaan... :up: ...
een super planning van M2A , thanks Rob, Marijke, Lilianne.....precies de goede timing.....zonder jullie waren we nog lang niet zo ver...onze dank blijft groot :flowers: :flowers: ..en dus nu....yesyes.. :dancing: ......
nog maar een paar dagen.....en dan trallalla..... :plane: .

en dus neem ik dan maar snel mijn 'oude'sok met centen mee.....hhmmm. :think: ...nemen ze wel euro centjes aan??.. :smile: ..

groetjes tinkerbell :flowers:
 
Heeft de australische dollar al ooit zo sterk gestaan tegenover de Euro? 0,82 AUD = 1 euro vandaag.

Hopelijk komt het nog goed...
 
momenteel al terug ietsje omlaag:
0,8163 AUD=1 EUR
hoop doet leven
undecided.gif
 
Ik hoop dat tegen dat ik euros moet overmaken naar australie, ik toch zoveel mogelijk AUD kan krijgen voor onze euros.
Momenteel gaat het toch niet de goede kant op, met de euro die maar zakt tov AUD :mad:
 
Sinds december 2011 gaat het echte de verkeerde kant op! nov 2011 stond de dollar nog 0,73 nu 0,81.

Hopelijk gaat de situatie evensnel weer beter!
 
Met de euro zal het niet snel beter worden, eerder de dollar zwakker denk ik...ben ook geen specialist natuurlijk!
 
Twee jaar geleden hadden we nog bijna 40% meer dollars gekregen voor onze euro's...... Ik denk niet dat we dit snel weer in gaan halen, maar elke cent is mooi meegenomen. Gelukkig is de rente en zijn de salarissen een stuk hoger in Oz. Dit compenseert de boel weer een beetje!
 
Je kunt nu wel mooi 3 weekjes gaan werken en dan weer omruilen voor euro's :D

Veel plezier vanaf morgen.
 
121,9 :angry:

Toen wij de emigratie aan het voorbereiden waren was ie 1.98 hystorische gemiddelde is toch wel 160/65,dit is echt bagger.

Je kunt wel enig plezier halen aan de rente die je krijgt hier en dat is gewoon een rekensommetje of het loont of niet om te overschrijven, ligt eraan hoe hard je het nodig hebt, of hoe lang je het hier van plan bent vast te zetten, de rente is hoog hier , stel dat je het nog een jaar vastzet ,wat brengt dat op en wat verlies je met verschil tussen de waarde nu en als ie rond de 1,60 was geweest.
Dat duurt denk ik nog wel een tijdje eer dat ie dat weer wordt, gezien het in EU nou niet zowwww lekker gaat en het best nog wel even duurt voordat dat glad is, maar je weet het niet, als hier een regeringscrisis komt of een verkeerde partij wint volgend jaar dan kan de dollar zo weer inelkaar storten, EU of geen EU, je zag hem meteen zakken toen Rudd aan zijn dual begon LOL
 
1.00 EUR =1.27464 AUD
Het gaat terug in stijgende lijn!! Hopelijk blijft deze trend nog wat duren...:up:
 


OFX
Back
Top