Aussiemigrant

Cajendra

New Member
Heeft iemand ervaring met deze maatschappij? Ik heb namelijk bericht gehad van ene Peter Ferguson met allemaal informatie over emigreren enzo. En dat wij in aanmerking komen en blabla. Maar ik geloof wel dat ik via die site heb gereageerd, maar weet het niet meer zeker. Maar in ieder geval, een vriend van me zei dat die maatschappij niet deugde, veel geld vragen enzo., maar ze hebben mij nog geen geld gevraagd of iets. Dus misschien kent iemand van jullie dit bedrijf of heeft er ervaring mee?

Grtz Tanne

ps. dit is hun site http://www.aussiemigrant.com/index.htm , misschien zegt dat meer
 
Heeft echt nog niemand hier van gehoord??? Ze zijn namelijk heel aardig en niet echt al te duur. Ze bieden ook goeie service, zoals hulp nadat je geemigreerd bent enzo. Nou ja, wij gaan er toch voor.  :roll:

Grtz Tanne
 
Als je de website goed bekijkt  kun je lezen dat ze een 'consultancy firm' zijn en geen migration specialist. Voor alle visum gerlateerde vragen zullen ze je altijd moeten verwijzen naar een MARA geregistreerde migration agent.
 
Klopt wat jeroen zegt. Mijn indruk is dat ze je weg helpen vinden als je aankomt, maar voor het visum word je met een mara agent verbonden.
Ga na of dat in de prijs zit. Voor de rest maken de diensten geen indruk.

Een tax file number en bank account openen, daar heb je echt geen hulp bij nodig.

Voor een visa kun je bv. bij George Lombard terecht, ik ben nog steeds heel tevreden over hen, hun totale fee kost 2900 aud.

Bart
 
Nou, die mara agent zit dus bij de prijs inbegrepen, dus dat scheelt weer. Ze zijn erg behulpzaam, maar goed daar betaal je dan ook voor  :-D. Ik ben niet ontevreden! Nu alleen nog ff wat papieren bij schaven voor de TRA :).

Grtz Tanne
 
Back
Top