Australier uitgelachen!!

Maluka

XPdite Sponsor
In het Australische Sydney is een 38-jarige man om het leven gekomen, nadat hij te veel lachgas had ingeademd. Tezamen met drie anderen werd hij in een auto, volledig gevuld met het gas, aangetroffen door een voorbijganger.

De andere drie, twee mannen en een 23-jarige vrouw, konden ternauwernood worden gered. Ze raakten zwaar gewond. De toestand van de mannen is stabiel, maar van de vrouw kritiek. Voor haar leven wordt gevreesd.

De politie onderzoekt nu een gastank die in de auto is gevonden. De politie wilde de krantenberichten die meldden dat er lachgas in de tank zat, niet bevestigen.

(bron: www.fok.nl)
 
Nummer twee om het leven:

Second person dies in laughing-gas binge
06:00 AEST Tue Sep 20 2005
AAP
A second person a has died following what's believed to be a bungled laughing gas experiment in Sydney.
Four people were dragged, unconscious, from a car in Union Street, Toongabbie, about 7.45am (AEST) on Sunday.
A blue cylinder marked nitrous oxide, found in the boot, has been seized for examination. A 38-year-old man was rushed to hospital but was unable to be revived. Police said a 23-year-old Maraylya woman died at 5pm (AEST) on Monday in Westmead Hospital, surrounded by her family.

News Ltd newspapers name the two dead as Tolson Domovski from Toongabbie, and Jessica Murray. Ms Murray was reportedly the girlfriend of Mr Domovski's flatmate Jason Busuttil. Mr Busuttil, 33, and a fourth man, 22, known only as Peter, were treated at Blacktown hospital and later released. Blacktown police are continuing to investigate and a report will be prepared for the coroner.


©AAP 2005
 
Ik vraag me af of ze misschien bezig waren om dit als een soort brandstof te gebuiken. Het wordt wel gedaan met high performance auto's.

Ben benieuwd naar het staartje van dit verhaal.

Rene
 
eh....nee ze waren niet van het brandstof-test-team, in ieder geval niet in het "officiele team" :) Een room mate vond ze 's ochtends vroeg buiten zijn unit (in een geparkeerde auto) met zijn vieren in elkaar gezakt aan. Ze waren die Zaterdag avond naar een feestje geweest. Misschien een soort van mislukte afterparty? trieste (domme) toestand in ieder geval.

En ja Wilbert....helaas  :)  ook hier gaat de benzine omhoog. Waar zijn de tijden van $0.65 :-(
 
Ik had begrepen dat ze inderdaad bezig waren met een afterparty. Grote fles lachgas in de achterbak en "genieten" maar...  :|
 
Back
Top