baby box

tinahenk

New Member
Hallo,

Heeft iemand misschien nog een nederlandse babybox thuis staan (in australie) die hij niet meer gebruikt? wij willen zo graag een babybox maar die is hier helemaal niet te krijgen! zitten er al over te denken om 1 in nl te bestellen en te laten overschepen, maar wilde dit eerst proberen. Hopelijk leest iemand dit!

groetjes Tina Fledderus
Moora West Australie
 
Wij hebben er eentje die er wat werkloos bij staat. 'T is geen NLse maar meer een hekje. Dus lekker ruim, zeg 1m bij 1m bij 70 cm, waarvan 1 wand je de helft kunt inklappen. Je kunt een beetje een indruk kijken van de box in dit filmpje http://www.youtube.com/watch?v=JitE5oGGOsM waar Hylke tegen het einde (2.15) een sigaretje opsteekt.
 
Hi Tina

Zag afgelopen Zondag twee baby boxen op een markt hier in Brisbane voor een habbekrats....maar da's een beetje ver weg :-( voor jullie, misschien even lokale markten afstruinen, een advertentie ophangen in de woollies of een advertentie in een krantje plaatsen?

succes in ieder geval

Hey Annemiek!!

Wat is Hylke groot geworden zeg!!!! enneh......is hij alweer gestopt met roken? :grin:

Groetjes
Syl
 
Off topic: Hij wordt al 1! We vieren het as zaterdag in een park in de buurt met water om te zwemmen etc. Zin om te komen? Annemiek en Maluka komen ook! Laat maar weten, dan vertel ik je in een PMtje waar je moet zijn. Hylke heeft het roken al snel weer opgegeven.
 
We hebben een Nederlandse box die je waarschijnlijk wel mag gebruiken.
We wonen in Perth, aan de noordkant.
Ik moet er nog wel even met de andere baas over hebben, maar zal geen pobleem zijn. :p
 
Back
Top