Cabin op een carvanpark

Hoi Ingrid

Helemaal eens met Jolanda :up:

Als je op deze site's kijkt kan je zien hoe een cabin eruit ziet ,je hebt verschillende prijsklasse's en cabins.
Je kan lid worden voor ongeveer 40 dollar voor 2 jaar en dan krijg je 10% korting, wij zijn al jaren lid.

www.big4.com.au
www.toptourist.com.au

Succes :up:
 
Op Tasmanië heb je ook een keten die Cosy Cabins heet. Geen idee eigenlijk of ze die ook op het vasteland hebben. Niet al te duur en best goed.
 
Als je op de sites van Erna een leuke ziet, kan je die mailen, voor langere periodes verblijf  (vanaf 3 weken) zit er vaak wel korting aan.
Het duurde bij ons wat langer om een huurhuis te krijgen en dan is elke bespaard dollar er één.
Als je wilt gaan huren houdt er dan rekening mee dat de huurhuizen schaars zijn door de hoge hypotheekrente op het moment. Je zal dan wat moeten zoeken (samen met een aantal andere gegadigden) naar een geschikt betaalbaar stekkie.
 
Toch behoorlijk prijzig hoor die cabins.....  :-(
Maar eerlijk is eerlijk, het ziet er meestal wel okee uit.
 
Cabins zijn prima te doen in OZ, hebben ook een paar weken op de bonnefooi rondgetrokken met een auto en hebben regelmatig cabins gehuurd voor een paar nachtjes...
Groot verschil met nederland is dat het heel normaal wordt gevonden om eerst even de cabin te bekijken voordat je uberhaupt bepaald of je wilt huren.
Je komt aanrijden bij zo'n park, je vraagt ff wat het kost en of je mag kijken, dat is eigenlijk nooit een probleem, bevalt de prijs/kwaliteit verhouding je dan huur je daar en anders ga je verder, even goede vrienden....ideaal.

Het is wel ff wennen voor nederlanders, wij hebben inderdaad een paar keer bedankt voor een cabin en dan heb je de eerste keer toch zoiets van: kunnen we dit maken??? maar het went  :smile:

GroetZ

GEERJAP
 
Back
Top