De eerste paar weken /woonruimte? tips :)

linda30

Member
Op 27 mei is het zover, dan vliegen wij naar Pert om een nieuw leven te beginnen.
We zijn nog aan het rondsneuzen hoe en waar we de eerste maand willen doorbrengen.
Op die manier kunnen we aan onze orientatie beginnen, waar we willen gaan wonen is nog niet duidelijk. Natuurlijk hebben we inmiddles wel wat voorkeuren....al liggen die ver van elkaar af. De Hills lijkt ons mooi, veel natuur ect...maar dichtbij het strand rond Baldivis , Rockingham en Mandurah lijkt ons vooral voor de kids wel leuk. Dus zo blijven we waarschijnlijk twijfelen totdat we het zelf gaan ervaren in mei. :)

We zoeken dus een woning, een betaalbaal vakantiehuis of particulier voor de eerste paar weken. Heeft iemand tips en hoe hebben jullie dat vanuit Nederland geregeld? Een vakantiehuis is al gauw zo duur per nacht dus wie weet via via.....?
 
Had jij niet familie hier in het dorp dan?
Wij hebben de eerste 2.5 week bij Miranda's nicht gelogeerd en daarna een weekje bij tante. Die hebben ons ook lekker op weg geholpen met van alles. :)
Je kunt ook Gumtree eens inschakelen. Zoeken op accomodation op 0 km van Baldivis, of zelf een ad plaatsen?

Bart
 
Bedankt voor de tips :)
Ja, Bart we hebben in Baldivis familie wonen, maar we willen het liefst zsm iets voor onszelf, we zijn nu al zolang afhankelijk van anderen aangezien we nu in Ned. sinds de verkoop van ons huis ook van hop naar her aan het verhuizen zijn, we moeten er wel wat voor overhebben, maar voor de kinderen minder prettig.
We kijken er erg naar uit, nog 4 maandjes en dan komen we Baldivis onveilig maken ;)
 
We hebben voor de eerste maand een vakaniehuis geboekt, in Rockingham aan het strand, :) heerlijk vooruitzicht, vanuit Rockingham gaan we op zoek naar een huurhuis. Nog 3 maanden te gaan......joehoe!!
 
Hoi Linda,

Ben erg benieuwd hoe het jullie inmiddels bevalt. Mijn vriend en ik vertrekken in Maart naar Perth (regio) en denken zelf ook aan Rockingham. Voor de eerste periode overwegen we om een gedeelte van een huis te huren via airbnb.com.au (ivm met flexibiliteit). Hebben jullie nog tips nu jullie ervaring opgedaan hebben met het huren van een tijdelijke plek?

Groetjes Jennie
 
Back
Top