Dinsdag 18 maart 2008 - Informatieavond Emigratie Australië

Hester

New Member
Een informatieavond is dé gelegenheid om gericht informatie te verzamelen voor uw voorgenomen emigratie. De beslissing om te emigreren is niet eenvoudig en heeft vaak ingrijpende gevolgen voor u en uw gezin. Een goede voorbereiding is dan ook van groot belang.

De informatieavond geeft u de gelegenheid om contacten te leggen met een groot aantal experts die u kunnen assisteren bij de voorbereiding op, maar ook tijdens uw emigratie. Het kan natuurlijk ook zijn dat u nog niet weet of u definitief wilt emigreren, maar dat u graag eerst een tijdje wilt wonen en werken in het land van uw keuze.

Tijdens de avond krijgt u onder andere informatie aangereikt over de volgende onderwerpen:

• Werken en leven in verschillende staten in Australië
• Het aanvragen en verkrijgen van een visum en werkvergunning
• Emigratiebegeleiding door een emigratiecoach gedurende het gehele emigratieproces
• Internationaal verhuizen
• Scholing in het nieuwe land en scholing vanuit Nederland om uw kinderen niet het contact met het Nederlandse schoolsysteem te laten verliezen
• Belastingen in het nieuwe land
• Verzekeringen in het emigratieland

Tijdens het seminar worden er een aantal presentaties gegeven door verschillende experts. Daarnaast is er, zowel voor als na de presentaties, gelegenheid om uw specifieke vragen voor te leggen aan de verschillende deelnemers. U kunt natuurlijk ook altijd een vervolgafspraak maken. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het gedetailleerde programma en de deelnemers op de website www.emigratieseminar.nl.

De entree bedraagt € 20,- per persoon. Meldt u zich met twee personen aan, dan betaalt u € 17,50 per persoon. Kinderen tot en met 16 jaar hebben vrij entree.

De avond wordt georganiseerd door Visa4you (www.visa4you.nl) en De Haan Verhuizingen. Daarnaast werken er diverse andere bedrijven en staten in Australië mee aan deze avond.
 
Back
Top