eindtermen/ vertaling A-inservice diploma

Wij willen erg graag ons verpleegkundige diploma  ( inservice-A) laten vertalen, maar kunnen nergens meer aan de eindtermen komen, aangezien de opleiding niet meer bestaat!!!
Uiteraard voldoen we aan de europese eisen voor verpleegkundigen en hebben hier ook een engelse vertaling van, maar is dit genoeg????
Volgens onze immigratie agent hebben we ondanks dat we geen hbo-v hebben gedaan toch grote kans op erkenning gezien werkervaring en specialisaties.
Heeft iemand een vertaald diploma van de inservice-a of weet iemand hoe ik eraan kan komen?( daarmee bedoel ik natuurlijk niet het diploma zelf he.....dat hebben we natuurlijk wel)
Iemand tips??? ik hoor ze graag!!
groetjes karin
 
Weet niet of het is wat je zoekt maar wij hebben hier net een uiterst complete diploma besschrijving binnen van een inservice-A opleiding. Deze wordt in het engels geleverd en bevat echt alles dat ze daar zouden moeten weten. Helaas is het wel duur maar je krijgt er wel iets nets voor. Kijk maar eens op: http://www.ovdb.nl/
en dan onder diploma waardering.
Als je nog iets wilt weten dan hoor ik het wel.

Grtz
 
alvast bedankt! kom er zeker verder mee, alleen zag ik dat ze om cijferlijsten vragen.....ehhhh weet niet of ik die nog wel heb.
weet je of ze nog meer nodig hebben buiten de vertalingen?
 
Yep, een boel formulieren maar daar schrikt de gemiddelde emigrant niet van terug. Verder nog een brief van de huidige werkgever (ivm werkervaring) en zo nog het één en ander. Kijk even op deze site:
http://www.anmc.org.au/?event=-1&query=website/International%20Section/Assessment%20of%20Skills

Grtz
 
[quote author=Biente link=topic=3856.msg46740#msg46740 date=1139241318]
Weet niet of het is wat je zoekt maar wij hebben hier net een uiterst complete diploma besschrijving binnen van een inservice-A opleiding. Deze wordt in het engels geleverd en bevat echt alles dat ze daar zouden moeten weten.

Grtz
[/quote]

Ik heb net de beschrijving van mijn A-diploma (1977) binnen gekregen van OVDB
via e-mail, terwijl het orgineel aangetekend op weg is naar Australie.

Nog even kijkend naar de eisen van de QLD Nursing Council aan deze beschrijving,
staat daar niet bij dat de course description ondertekend dient te zijn.

Weet iemand of dit een eis is of kan ik het formulier in pdf formaat in kleur
uitprinten en naar de Council sturen als toevoeging aan mijn applicatie-pakket
voor registratie als verpleegkundige?
Dat zou me weer zo'n 2 weken wachten besparen.


Annelies
 
Ik weet niet zeker of ze dat goed vinden maar zou het gewoon vragen of proberen.

Wat overigens ook handig kan zijn is een verklaring van de BIG waarin staat dat je opleiding voldoet aan de EG richtlijn 77/453/EEG. Of had je die al? (misschien bedoelde je dat met:
Uiteraard voldoen we aan de europese eisen voor verpleegkundigen en hebben hier ook een engelse vertaling van
)

Dit stuk kan er namelijk voor zorgen dat je inservice geaccepteerd wordt voor RN. Op te vragen door een briefje te sturen naar de BIG met een copy van je diploma erbij. Kijk even hier:
http://www.beroepserkenning.nl/sectorale.html
Adres BIG-register:
http://www.bigregister.nl

Sccs
 
Hoi, ik ben zo', 4 maanden geleden op mijn a-diploma (in-service) binnengekomen. Het is van belang om na te gaan of je de geherstructureerde opleiding (van sept. '86 en later) hebt gedaan. Het instituut waar ik mijn opleiding had gedaan bestond ook niet meer, was gefuseerd tot een andere opleiding, maar heeft uit donkere archieven wel mijn curriculum (= aantal verschillende vakken met bijbehorende urenaantallen boven water gaehaald en vertaald. Samen met een BIG-verklaring (EU richtlijn77/543 (of zoiets), die verklaring moet het BIG overigens rechtstreeks naar Australie sturen, en zit daar achteraan, ik heb er 3 keer om moeten vragen. Doen ze wel kosteloos overigens! Samen met die BIG-verklaring was dat voldoende Officiele papieren. Daarnaast kwam nog de werkgeversverklaring en een referentie waar je u tegen zegt, maar je ziet het, de aanhouder wint.
Succes, en lees je alvast in in alle afkortingen die hier gebruikelijk zijn, daar wordt je helemaal mesjogge van!!!!!
Elly
 
Hoi Eldie, ben je nog actief op deze side? Of is er iemand anders met info over/voor een inservice opgeleide verpleegkundige?

Groet, Jan
 
Hi, neem contact op met de AHPRA voor meer info - https://www.ahpra.gov.au/

Mocht je in aanmerking komen voor registratie hou er dan wel rekening mee dat het een zeer lang, intensief en vooral duur process is.
Zie ook: http://xpdite.net/forum/threads/verpleegkundigen-in-australië-gezocht-i-v-m-ahpra-drama.12464/

Groetjes
Hallo, het gaat mij niet om een emigratie naar Australië maar naar Duitsland. Zij vragen van mij voor de "anerkennung" mijn uren die gemaakt zijn tijdens de in-service opleiding. Opleidingsinstituut ook allang opgeheven etc. Misschien kan iemand mij hier mee helpen.

Met vriendelijke groet,

Jan
 
Hallo, het gaat mij niet om een emigratie naar Australië maar naar Duitsland. Zij vragen van mij voor de "anerkennung" mijn uren die gemaakt zijn tijdens de in-service opleiding. Opleidingsinstituut ook allang opgeheven etc. Misschien kan iemand mij hier mee helpen.

Met vriendelijke groet,

Jan


Dat had ik even verkeerd begrepen, je emigreert naar Duitsland? Dan is daar wellicht ook een forum voor te vinden met mensen die je wel kunnen helpen.
 
Back
Top