Fijne vertalingen ;-)

Eerainuh

Eerainuh
XPdite Sponsor
Heerlijk hoe een taalmachine hier een artikel verkracht:


Kies comfortabele schoenen voor de gezondheid- Alegria schoenen en Blundstone boots
Het kiezen van schoenen is tegenwoordig geen eenvoudige taak. Met Alegria schoenen en Blundstone boots, naast vele andere populaire merken, U kunt online waardoor het veel makkelijker om de juiste keuze te maken en bestel nu in de drukke wereld van vandaag. Als je merkt dat je moeite om een paar schoenen die comfortabel is en gemakkelijk op de rug te vinden, dan kun je misschien op zoek naar een tijdje. Er zijn een heleboel van ergonomische schoenen beschikbaar, maar de meeste van hen zijn gewoon niet iets wat de meeste mensen zou dragen.

Gelukkig, Alegria schoenen zijn verkrijgbaar. Deze zorgvuldig ontworpen schoenen zijn eigenlijk gebouwd om te rocken met je voet je elke stap. Dit biedt niet alleen meer steun voor uw rug, Het geeft je ook een beetje extra lift in je stap, die vrij kan worden bemoedigende.

Al jaren, We weten dat het type schoen die je kiest om te dragen kan een grote impact op je hele lichaam. Vaak, rugklachten worden veroorzaakt door slecht passende schoenen en de landen die slecht worden gebouwd. Met Alegria schoenen, heb je een veel mooie opties die niet zal ruïneren uw rug of benen. In plaats daarvan, krijgt u maximaal comfort en ziet er geweldig uit. Dat is heel belangrijk, zoals kosten en deze schoenen, voor wat je krijgt, zijn zeer redelijk geprijsd.

Een van de grootste voordelen van Alegria schoeisel is de veelzijdigheid. Afgezien van het gevoel veel op je voeten, ze kijken ook netjes. U kunt kiezen uit schoenen of klompen en er zijn veel verschillende ontwerpen om uit te kiezen binnen elke afdeling. Als je wilt girly schoenen, dan kiezen voor bloemrijke ingericht schoenen. U kunt ook kiezen voor effen kleuren of misschien een goth motief. Er is voor elk wat wils als het gaat om comfortabele schoenen hier.
 
Ja, leuk he?? Ons eerste vertaalbureau werkte ook met die dingen, Fokko zou stukadoren met een rapeboard en een barnwindow! :grin:
Gelukkig vonden we daarna Edine. :up:
 
Het kan nog wel erger. Dit is nog min of meer begrijpelijk. Maar een paar weken geleden kochten wij een keukenapparaat, waarvan de gebruiksaanwijzing in dusdanig Chinglish was geschreven dat we er allebei niets van begrepen. Gelukkig was het geen ingewikkeld apparaat en die gebruiksaanwijzing konden we dus wel missen, maar raar is het wel.

groetjes,
Rixta
 
Hee Irene, op zoek naar Alegria schoenen? Hahaha ik moest vooral lachen om het "ze kijken ook netjes" :grin:
Heb vroeger wel eens google translate gebruikt,maar vooral om te kunnen lache om de manier waarop ze een soort Zuid-Afrikaans / Belgisch taaltje gebruiken. ( no offence to the Suid-Afrikanen en Belgen he )
 
Hey Skippie :) Ja, bloemrijk ingericht schoenen, daar ga ik helemaal voor. Het zijn trouwens geweldig comfortable schoenen, en ja, ze kijken netjes. Wie kan nou zo'n schoen laten staan?? LOL...
 
Dit is idd voor een vertaalmachine nog niet eens zo'n hele slechte vertaling... het kan vele malen erger :lol:
 
Back
Top