Gastgezin gezocht voor Australische uitwisselingsscholier

Stichting AFS

New Member
Stichting AFS verzorgt belangeloos sinds 1947 interculturele uitwisselingen voor middelbare scholieren. Ieder jaar ontvangen wij in februari een klein groepje jongeren uit het zuidelijk halfrond op ons jaarprogramma. Zij gaan naar een Nederlandse middelbare school en verblijven als gastkind in een Nederlands gezin. Op deze manier leren zij de Nederlandse samenleving en cultuur beter kennen, en werken zij aan hun persoonlijke ontwikkeling.
Dit jaar ontvangen wij ook enkele studenten uit Australië. Cassie, James, Verity en Kelsey staan te popelen om naar Nederland te komen! Voor hen zoeken wij de komende 11 maanden een leuk en enthousiast gezin dat ze wegwijs wil maken in onze cultuur. Op hun beurt willen zij graag hun eigen cultuur delen met hun gastgezin. Stichting AFS regelt alle zaken rondom de uitwisseling, bereidt student en gezin voor op hun uitwisselingsjaar samen, en zorgt voor een goede en persoonlijke begeleiding. Wij horen graag van een leuk gezin dat bereid is deze studenten een thuis te geven. Dat hoeft niet per se voor een heel jaar, het mag ook voor de eerste opvang zijn.
Op onze website www.afs.nl staat een uitgebreid profiel van onze Ozzies. Via onze site (‘contact’) kunt u zich ook met ons in verbinding stellen indien u een leuk gastgezin in Nederland weet. Alvast bedankt voor uw interesse en medewerking.

Stichting AFS
 
Back
Top