Highlights Queensland

kruisje

Member
Hallo allemaal,

Binnen 4 weken zitten wij met zn 4 in the air richting OZ, voor onze verkenningstrip. In 23 dagen (vliegen incl.) bezoeken we 2 weken Queens en 5 dagen Adelaide. Intussen is mijn skill assessment ingediend, heb ik een 7 overall band score op ielts behaald en moeten we nu dringend onze reis voorbereiden...
Hebben al heel wat interessante sites bezocht, hier op dit forum vanalles gelezen, maar zitten toch nog met enkele vraagtekens...
Wie weet hierop ev. een antwoord?

- is het aan te raden van 2° helft juni de Whale-Song trip te doen, zijn er dan al walvissen id baaien aan te treffen boven Brisbane ?
- vermits we merken dat aan elke 'highlight' een serieus kostenplaatje hangt, en onze kids resp. 3 en 6 jaar jong zijn, wouen we hier even informeren: is er een andere betrouwbare mogelijkheid om te gaan snorkelen in het Great Barrier Reef dan met die dure op t internet te vinden toeristische organisaties ? Weet iemand mss een particuliere( kleinere org.) oplossing om budgetvriendelijker maar toch degelijk te kn uitvaren naar het koraalrif ?

Ik vraag mss veel, maar nie geschoten is altijd mis... Om het met de woorden van dit forum te doen :lol:

We kunnen helaas echt nie voor langer vakantie nemen, en hopen toch de kids een fijne maar niet te overbelaste vakantie te gunnen, dus tips zijn meer dan welkom !!!

Tnx a lot and greetz , xje
 
Hey Kruisje,

over whale watching (even opgezocht, zo fris ik mijn geheugen ook weer op); http://www.brisbanewhalewatching.com.au/ begint 27 Juni weer, da's vanuit Brisbane. Vanuit Hervey Bay, een stuk noordelijker (http://www.herveybaywhalewatch.com.au/watch.php) gaan ze vanaf half Juli, of vanaf Augustus (http://www.whalewatch.com.au/fraserisland/whalewatch/hervey-bay.cfm).

Voor info over snorkelen, ben je dit al tegengekomen (http://www.airliewaterfront.com/pages/daytrips.html). Staat geen  prijs bij, maar je kan informeren.

Succes!

Ireen
 
Hoi Kruisje,

Ik ben zelf 3 jaar geleden in Surfers Paradise geweest en vandaar uit hebben we ook enkele uitstapjes gemaakt waaronder Wet'n Wild Waterworld en Sea World. Dat zijn ook hele leuke parken voor jullie kinderen. Onze oudste was toen nog net geen 2 maar vond het hartstikke leuk. Echt parken om je de hele dag te vermaken.

Ook in de buurt van Surfers Paradise kun je meedoen aan glassbottom adventures, waarbij je in een bootje met een glazen onderkant de zee kunt bekijken. We hebben het niet meer gedaan vanwege tijdgebrek maar anders hadden we het zeker willen doen.

Hoop dat je een fijne vakantie zult hebben daar.

Over snorkelen kan ik je helaas niks geen adviezen geven.

groetjes heidi
 
Een andere tip wordt lid van myfun.com.

Kun je leuke kortingen krijgen op de meest mooie parken.
Wij zijn in Feb. geweest met onze kids, toen ook 3 en 6 jaar oud en hebben veel parken gezien oa seaworld, wet'n wild en dreamworl/white water world en de kids (en wij) hebben genoten.

Veel plezier

Jeannette
 
Back
Top