Hondenpensions of opvang?

Ingriddh

XPdite Sponsor
Misschien loop ik op de zaken vooruit, maar goed beter goed voorbereid naar OZ gaan dan daar aan komen en nog veel dingen zelf
moeten uitzoeken.
Wij nemen onze bouvier mee naar OZ. We zullen eens in het jaar of twee jaar naar NED. gaan, dan zitten we met onze viervoeter.
Hebben ze in OZ goede dierenpensions of opvang in buurt van Adelaide of in de buurt van Melbourne. Wie heeft daar goede ervaringen mee. Of misschien zijn er wel buren, nederlanders die zelf ook een hond hebben en met dit probleem zitten als ze naar Ned. op familiebezoek gaan. Hoe lossen jullie dat op met jullie viervoeter of ander huisdier.
 
Hoi Ingrid,

Gewoon de kennel in. Weet er geen in Adelaide of Melbourne, maar die vind je zo op het net of in de Yellow Pages, en je loopt er van te voren 's binnen, of het je wat lijkt.

Onze honden overleven het altijd prima :)

Ireen
 
Ze doen hier ook veel aan petsitting en petminder. Dan hoeft je hond de kennel niet in en wordt je hond thuis bezocht en uitgelaten als je dat wilt.
Of je kunt een advertentie plaatsten om iemand in je huis te laten voor die periode. noemen ze housesitting/houseminding.
Zijn een aantal sites voor. even googelen en je vindt het zo.
En wie weet krijg je wel vriendelijke buren  :smile:

groet Mary
 
Back
Top