http://au.indeed.com/

djdutch

New Member
Werkzoekende in Australië? Kijk ook eens op http://au.indeed.com/ Hier staan interessante dingen tussen. Probeer als zoekwoord eens Dutch. Voornamelijk Royal Dutch Shell, maar ook functies als bijvoorbeeld Au pair en andere leuke jobs.
 
Ook Johan had wat problemen met werk vinden, de registratie voor plumber duurt nogal lang maar ook geen respons op sollicitaties.
We hebben 2 weken geleden iemand laten kijken naar zijn cv en sollicitatie brief.
En met de nieuwe set brieven had hij bij de sollicitatie binnen een half uur een reply en een interview afgelopen zaterdag en zodra de registratie rond is (hopelijk vrijdag) kan hij volgende maand starten. Soms helpt het als er iemand anders naar je cv en cover letter kijkt.

Groetjes
Ývonne
 
In Nederland werkte ik bij een consultancy (landbouw en water management). Nu zou ik wel bij een onderzoeksbedrijf willen werken (bv CSIRO), maar ja ik ben wel op een 2e WHV mijn eerste jaar hier. Dus elk casual baantje is op dit moment welkom.

Ik woon in Tweed Heads NSW bij mijn vriend die hier al een goede baan heeft. Dus ik kan niet zoals veel backpackers het werk achterna reizen. Ik ben op zoek naar iets in deze omgeving. En dan heb ik ook een vriend die na een lange afstand relatie van 3 jaar niet wil dat ik 's avonds of in het weekend werk omdat hij mij dan zo weinig ziet
rolleyes.gif
dus bar/restaurant werk valt vaak al af.....

Ik kijk veel op gumtree, jobseeker en bovenstaande website, maar ja, ondertussen zit ik hier maar een beetje huisvrouw te spelen. Niets voor mij.
 
Back
Top