Juridische en Belastingzaken in NL afhandelen!!

Status
Not open for further replies.

Danny-Eva

New Member
Mijn man, voormalig Nederlands Advocaat en Procureur gespecialiceerd in overeenkomsten en belastingen, is op dit moment op verzoek bezig met huidige zakelijke overeenkomsten en door een aantal mensen gevraagd de “laatste” zaken met betrekking tot Nederland af te handelen.

Hij heeft bijvoorbeeld inmiddels voor Nederlandse emigranten in Nieuw Zeeland het volgende behandeld: pensioen afkopen voor recente emigranten, belasting aangiften, bezwaren tegen deze afkopen en aangiften, middelings regelingen m.b.t. aangiften over de laatste 3 belastingjaren, uitschrijvingen, (oude) arbeidsovereenkomsten, en overige (voormalige en huidige) overeenkomsten met Nederland.

Wij vragen ons nu af of er ook Nederlanders in Australie zijn die geinterssseerd zijn in zijn hulp. Dit zal tegen een zeer aantrekkelijk tarief zijn. Aanzienlijk minder dan een jurist of andere soortgelijke adviseur in Nederland die al snel Euro 100-150 rekenen om de zaken snel af te handelen.
Voordat we voor onszelf dingen gaan opzeggen willen we weten of er voldoende interesse is voor deze diensten.

Zoals gezegd hij is gespecialiseerd in pensioen afkopen voor recente emigranten, belasting aangiften, bezwaren tegen deze afkopen en aangiften, middelings regelingen m.b.t. aangiften over de laatste 3 belastingjaren, uitschijvingen, (oude) arbeidsovereenkomsten, en overige (voormalige en huidige) overeenkomsten met Nederland.

Wij horen graag van jullie!

Groeten
Danny-Eva
 
Dit topic gaat op slot omdat het twee keer is gepost. De andere (in kletsdoos) blijft voorlopig open, al grenst het wel aan reclame.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top