kinderen fremantle

nancyopvakantie

New Member
Hoi,

mijn naam is Nancy! Mijn dochter is 8 maanden en wij verhuizen over 1 week naar Fremantle. Wonen er nog meer Nederlanders met kinderen in Fremantle.

Groetjes Nancy
 
Maar dan is Nancy niet meer op vakantie! :smile:

Welkom op het forum! Wij gaan dan wel niet naar Freo, maar wel in de buurt: Perth.
Wij vertrekken ergens in februari met 2 meiden van 2 en 5 jaar oud.

Veel succes
 
Hoi Sascha,

das niet zo ver bij elkaar in de buurt. Wij wonen nu in Citybeach. Wat gaan jullie doen in Perth. Mijn vriend werkt voor Boskalis en zo zijn wij hier beland. Het is hier g/oed te doen.

Succes met alle voorbereidingen

Groetjes Nancy
 
Grappig, nu komen we elkaar weer tegen! Mijn man gaat ook in Perth weer de IT in, hij is netwerkspecialist. We hebben besloten dat ik de eerste tijd mij druk mag maken om een stabiel thuisfront. Na 18 jaar werken, ga ik dus een half jaar genieten van rust, mijn kinderen en de omgeving. Lekker de meisjes overal naar toe brengen en op die manier zo snel mogelijk weer sociale contacten op doen. Hier in Nederland hebben we een vrij druk sociaal leven en dat willen we in Perth toch ook wel weer een beetje krijgen. Gewoon lekker even langs bij mensen, bakje koffie drinken, BBQ-tje doen, biertje drinken, kijken of er nog mensen zijn die houden van een avondje Kolonisten van Catan of Risk, een begin maken aan een nieuw leven! Kan niet wachten tot we eindelijk het verlossende woord krijgen en op het vliegtuig kunnen stappen. Ons huis is dan nog wel niet verkocht, maar dat gaan we geen blok aan ons been laten worden, dan maar verhuren!

Sacha
 
klinkt goed Sascha!

en inderdaad laat je niet gek maken! komt allemaal goed  :smile:

grs Hummer ( Monja )
 
G'day Sacha en Nancy,
Ook wij gaan begin 2009 naar Perth, maar onze kinderen zijn wel wat ouder. 17 en 9 jaar oud. Freo is wel helemaal niet ver van Perth, hé  :wink:. Al gehoord van 'Doctor Fremantle', het aangenaam zeebriesje dat vanover Freo richting Perth blaast. Misschien komen we elkaar ooit wel eens tegen.

Hilde
 
[quote author=nancyopvakantie link=topic=9313.msg128783#msg128783 date=1228451061]
das niet zo ver bij elkaar in de buurt. Wij wonen nu in Citybeach. Wat gaan jullie doen in Perth. Mijn vriend werkt voor Boskalis en zo zijn wij hier beland. Het is hier g/oed te doen.
Groetjes Nancy
[/quote]

:) City Beach is inderdaad niet echt Fremantle... Zefs verder van Fremantle dan van Perth. Ook heel belangrijk: het is NOR (North of The River). Is een onderscheid wat van belang is :). Ook Sacha zal ongetwijfeld NOR terecht komen ...... :) :) :evil:
 
:grin:Jaja, Sacha komt inderdaad NOR, daar liggen de lekkere nieuwbouwwijken en dan zitten we lekker dicht bij Yanchep, kunnen we ook nog af en toe koala's kijken! Kwam laatst nog ergens een mooie naam voor de regio tegen, maar kan er nu echt even niet meer op komen....

Even gegoogled en daar is tie: The Northern Corridor.... klinkt heel mooi
 
Wat is nu best? Nord of South? 'k heb al gehoord dat de meeste migranten in NOR zitten terwijl de aussies zich meer in ten zuiden van Perth bevinden. Is dit zo...
 
Wacht eens effe ... dit gaat niet meer over kinderen in Fremantle .. hmmm, misschien even zoeken in de andere onderwerpen, er is redelijk wat geschreven over noord en zuid volgens mij :)
 
Maar ik ben wel weer even helemaal kind als ik dan de tekst lees Noord en Zuid..... Dan moet ik ineens zo ontzettend aan Patrick Swayze denken. Maar dat is ietes dat de kinderen van deze tijd waarschijnlijk helemaal niets meer zegt, was wel een geweldige serie!
 
Hoi,

wij vertrekken eind Maart naar West Australie, met 2 kids (1x 4jr en 1x 1jr) we gaan eerste vier weken in furnished rental in Beldon verblijven en dan kijken of we ons daarna noord of zuid van de rivier gaan vestigen.
We denken zelf beetje aan de richting van Port Kennedy/ Secret Harbour. Maar wie weet komen we tijdens onze vier weken orientatie
wel ergens anders terecht!

In ieder geval zijn bovenstaande plaatsen niet ver van Fremantle (zeker niet voor australische begrippen :smile: :smile:)

Groetjes Wilma
 
Het wordt hier nog druk, gezellig hoor. Ik moet toch is vaker op het forum komen. Laat maar weten wanneer jullie aankomen in oz dan kunnen we een bakkie doen!!! Ik ben thuisblijfmama dus tijd zat :grin:

We zijn idd op de hoogte van het zeebriesje. Deze kan best heftig zijn en afgelopen woensdag werden we compleet gezandstraald, haha!!! Verder is het wel lekker om zon briesje te hebben!!!
 
Back
Top