Leerkracht gezocht voor de Duyfkenschool (Brisbane en omgeving)

Anne Marije

Member
De Stichting Duyfkenschool voor Nederlandse en Vlaamse taal en cultuur in South East Queensland heeft op korte termijn een invalleerkracht nodig.

De Duyfkenschool geeft les in de Nederlandse en Vlaamse taal en cultuur aan kinderen in de Nederlandse basisschoolleeftijd. De lessen vinden plaats op drie verschillende dagen in Brisbane en omgeving; dinsdagmiddag in Bardon (westkant van Brisbane), woensdagmiddag in Cannon Hill (oostkant van Brisbane) en donderdagmiddag in Scarborough (half uur rijden ten noorden van Brisbane). De lessen duren van 15:30 tot 18:00 uur (3:30 tot 6:00 pm).

Heb je interesse in deze baan met kans op een vaste aanstelling? Of heb je zin een half jaar te werken voor de Duyfkenschool op een working holiday visum en tevens vakantie te houden in Brisbane en omgeving? Neem dan contact op met de secretaris van de Duyfkenschool door een e-mail te sturen naar onderstaande e-mailadres. Ga voor informatie over een working holiday visum naar deze site: http://www.immi.gov.au/visitors/working-holiday/

Kosten voor tickets en accomodatie zullen niet vergoed worden door de Duyfkenschool.

Wij zien je sollicitatie graag spoedig tegemoed  :up: !

Met vriendelijke groeten,
Anne Marije Frank-van Westervelt Sandberg
Coördinator van de Duyfkenschool

email: dutchschoolbrisbane@yahoo.com.au
web: http://www.geocities.com/dutchschoolbrisbane/
 
Back
Top