Leven, werken en zijn in tasmanie!

kan iemand ons informeren?

  • yes

    Votes: 0 0.0%
  • yes

    Votes: 1 100.0%

  • Total voters
    1

godefridus

New Member
Hallo beste lezer(es),

Mijn naam is Gody. Ik ben een ervaren verpleegkundige(33 jr.). Ik heb alle specialismen in diverse ziekenhuizen in Holland doorlopen. Ik heb ook ervaring in verzorgingshuizen en in de thuiszorg. Daarnaast ben ik BOCAM-therapeut en therapeut Traditionele Chinese Geneeswijze. Ik geef alweer zo'n 15 jaar les in Tai Chi Chuan, Qi Gong, Chinese gezondheidstraining, Chinese (gevoels)massage en bewustzijnstrainingen. BOCAM staat voor een Oosterse en Westerse benadering van alles dat te maken heeft met: Bewegen-Ontspannen-Concentratie-Ademhalen-Manuele technieken(massagevormen). Zijn er in Tasmanie mogelijkheden om deze 2 beroepen op een of andere wijze uit te oefenen? Zodanig dat mijn partner en ik in ons levensonderhoud kunnen voorzien? Zijn er mensen die ons daarover kunnen vertellen? Misschien zelfs (verder) helpen? Groeten van Gody.
 
Hallo Gody,

Je zult je als verpleegkundige door de ANMC moeten laten beoordelen. Als je de titel RN toegekend wordt heb je al een behoorlijk aantal punten voor je visum. Hou er rekening mee dat je 120 punten moet hebben! Denk aan bv. je leeftijd... hoe ouder hoe wijzer.. maar ook minder waard helaas  :cry:

Je hoeft vervolgens niet als verpleegkundige te gaan werken, hoor.. Hoe het staat met de beroepen in de chinese geneeswijze weet ik niet. Dat zou je misschien via de SOLlijst of vacaturebanken op kunnen zoeken.

Eigenlijk draait het verkrijgen van het skilled independent visum om sparen van punten en punten krijg je door te bewijzen dat je gekwalificeerd, gediplomeerd, gebreveteerd, jong genoeg, engels sprekend, goed gezond en geen crimi bent. Er zijn natuurlijk ook andere vormen van visa waar ongeveer hetzelfde voor geldt, maar die minder punten eisen. Op Tasmanie zijn nogal wat sponsormogelijkheden...

Suc6!
Cathelijn
 
Hoi Gody,

Sorry dat ik zo laat reageer maar ik heb een hele tijd geen internetverbinding gehad. Ik ben een aantal maanden geleden naar Tasmanië geemigreerd en ik kan je vertellen dat ze hier staan te springen om medisch en verplegend personeel. Of er vraag is naar Oosterse geneeswijzen weet ik niet, maar ik heb er hier wel eens reclame voor gemaakt zien worden. Verder kan ik je Tasmanië zeker aanraden. Het is hier fantastisch om te wonen.
 


OFX
Back
Top