Magazine Holland Focus straks ook in Noord-Amerika

Henk J

New Member
Het is nu zeker! Holland Focus verschijnt ook in Noord-Amerika!

In maart/april 2009 komt het eerste nummer uit!

Dat jaar is het jaar waarin de Nederlands-Amerikaanse relatiebetrekkingen uitgebreid worden gevierd, want 400 jaar geleden werd Nieuw Amsterdam (New York) gesticht. Holland Focus zal dan ook hierover uitvoerig berichten.

Heb je familie/vrienden/kennissen in de Verenigde Staten of Canada, laat het hen dan weten. Ze kunnen abonnee worden. Het enige wat ze daarvoor hoeven te doen is contact opnemen met Iet Fuickschot door een e-mail te sturen naar editor@hollandfocus.com.

Voor diegenen die Holland Focus nog niet kennen, je kunt nu enkele nummers van de Australische & Nieuw Zeelandse editie online (gratis) lezen: http://www.hollandfocus.com/v2/index.php/magazine/view-online.

Als je in Australie en Nieuw Zeeland woont en abonnee wilt worden van de Australische -  Nieuw Zeelandse editie, dan kun je ook naar Iet mailen.

Hetzelfde geldt voor Nederlanders in andere landen van de wereld. We sturen het magazine nu ook naar hen toe!!! Zij kunnen kiezen uit de editie Australie-Nieuw Zeeland of de editie Verenigde Staten - Canada.
 
Back
Top