Malaysia Airlines

Steve

XPdite Sponsor
Iemand weleens met Malaysia airlines gevlogen?


We zijn tickets aan het kijken en die komen er redelijk goedkoop uit...2 personen, retourvlucht, 3 weken, €2040,- incl. Niet slecht dacht ik?

Groeten Steven
 
Geen idee, maar Emirates schijnt wel erg goed te zijn en ook niet duur. :up:

Wanneer gaan jullie?? Kan je 6 tickets boeken! :grin:
 
Het zal onze validatiereis worden, 22 april tot 14 mei....

Emirates, zie ze nergens tussen de goedkope staan ...
 
Hola,

Wij hebben van het voorjaar met MAS gevlogen en dat was prima. Comfortabele stoelen, eigen schermpje, vriendelijk personeel en lekker eten! Alleen als je lang op KL moet wachten zou ik aanraden om wat boeken of ander vermaak mee te nemen, want op het vliegveld is niet veel te beleven en de stad ligt op een uur rijden van het vliegveld. Singapore daarentegen heeft een vliegveld waar je gerust een paar dagen zou kunnen verblijven zonder je te vervelen ;-)

Veel succes met boeken en een goede reis!!!

Groetjes,
Cindy
 
Ik heb zelf een keer met MAS gevlogen en dat was goed, hoewel ik zelf Singapore Airlines toch net ietsje beter vindt. :smile: Ik had nogal moeite om het cabinepersoneel te verstaan, want die spreken Engels met zo'n zwaar accent dat ik een paar keer een misverstand had. Maar verder zijn ze goed en goedkoop, dus zeker een aanrader.

Groetjes,
Rixta
 
Wij gaan over 4.5 week met MAS naar Nederland, dus over 6.5 week (dan zijn we weer terug...) kan je meer vertellen... :) Maar vrienden van ons zijn vorig jaar ook met MAS geweest en hadden ook goede ervaringen met ze! MAS was voor ons ruim 300 dollar goedkoper voor 2 retourtjes, vandaar dat we voor MAS hebben gekozen ipv Singapore.
Emirates schijnt ook errug goed te zijn, alleen zijn ze niet goedkoper dan b.v. MAS of Singapore, maar de vluchttijd kan een uur korter zijn omdat ze via Dubai vliegen. We hebben er wel naar gekeken; maar we hadden dan 8 uur overstap tijd in Dubai t.o.v. 2.5 uur met Singapore of MAS..

Misschien beetje off-topic: Iemand al eens gebruik gemaakt van die antigeluid hoofdtelefoons in het vliegtuig? Zit er over te denken om ook een paar te kopen voor de trip naar NL en voor dagelijk gebruik in de trein... :)
 
Wij hebben enkele malen met MAS gevlogen en ze zijn prima.
We hebben liever Singpore Air,maar die hebben niet altijd betere prijzen. En Singapore iseen beter vliegveld om tijd door te maken dan KL.
En Emirates zijn zeker niet goedkoop!
 
Malasia Airlines is prima, meerdere malen mee gevlogen en geen klachten. Emirates is ook goed, maar ik vindt de stoelen minder comfortabel en het eten minder. Het entertainment systeem is wel weer top bij Emirates en voor de kinderen hebben ze altijd erg leuke dingen. Ze hebben op het moment goede aanbiedingen (vliegen vanaf maart tot september 2012) naar Europa. Normaal ongeveer $8100 (2 volwassenen, 2 kinderen), vanaf maart voor $6400!
 
MAS is gewoon een prima airline. Het komt regelmatig voor dat je met KLM boekt en in een MAS-toestel zit, puur omdat die aan line-sharing doen. Het kan dus ook andersom, dat je in een KLM-toestel komt te zitten als je bij MAS hebt geboekt.

Vanaf KL naar Perth was het volgens mij sowieso via MAS, het eerste stuk was KLM (dus tot KL zeg maar).

Check voor een objectieve manier van ratings eens op http://www.airlinequality.com/:

MAS: http://www.airlinequality.com/Airlines/MH.htm
KLM: http://www.airlinequality.com/Forum/klm.htm
SIA: http://www.airlinequality.com/Forum/sia.htm
Qua: http://www.airlinequality.com/Forum/qantas.htm

etc :)
 
Iemand weleens met Malaysia airlines gevlogen?


We zijn tickets aan het kijken en die komen er redelijk goedkoop uit...2 personen, retourvlucht, 3 weken, €2040,- incl. Niet slecht dacht ik?

Groeten Steven

Wij hebben 3 jaar geleden met Malaysia Airlines gevlogen en ik vond ze prima.
Alhoewel de prijzen enorm gestegen zijn :| toen kon je nog tickets kopen voor ongeveer €800 p.p. incl.

Ben even nieuwsgierig, op welke site heb je deze tickets gevonden?
 
800,- pp gaat echt niet meer helaas...

http://www.worldticketcenter.nl/vliegtickets

MAS is gewoon goed zo te horen...
afro.gif
 
800,- pp gaat echt niet meer helaas...


Wel als je vanaf Amsterdam vertrekt... Mijn ouders zijn pas een paar weken over geweest en die hadden bij Emirates geboekt voor 800 euro pp geloof ik (tegen huidige koers is dat 1115 AUD). Iemand enig idee waarom een retourtje PER-AMS zo ontzettend veel duurder is dan een retourtje AMS-PER?:mad:
 
Ja, balen is dat hè, dat PER-AMS zoveel duurder is, vooral met Emirates. Volgens mij komt het omdat ze pas 1,5 jaar vanaf Amsterdam vliegen en regelmatig stunten op die route om passagiers te verleiden met hen te vliegen i.p.v. KLM (die ook elke dag vliegt naar Dubai). Naar Perth vliegen ze al veel langer.......
 
Back
Top