Melbourne: Feestje -> Boete $20.000,-

Luuk

XPdite Sponsor
http://www.dumpert.nl/mediabase/38664/7f6714bd/best_party_ever_.html

Ik moest eerlijk gezegt wel een beetje lachen..  :roll:

Ik denk trouwens dat het een "viral" is..

En nog wat onzin:
http://www.dumpert.nl/mediabase/38770/2e4112d6/best_party_ever_(2).html

:)
 
Nou nou, wat een held. Feesten in het huis van pappie en mammie en dan de boel maar slopen en 16-jarigen zich laten volgieten met alcohol. 500 Man uitnodigen en dan zeggen tegen de buren dat het om 12 uur afgelopen zal zijn. Ja duhhhh. Zielepoot.

http://www.theage.com.au/news/national/police-probe-how-500-teens-got-party-invite/2008/01/13/1200159277507.html

Overigens, op die site van Dumpert, wat voor taal geblaat is dát nou?
 
Hij is 16 en dus automatisch een rukker. Maar hebben we niet allemaal wel een gefeest op een manier die voor hetzelde geld uit de hand had kunnen lopen? (En natuurlijk zou een rationeel persoon beter hierop reageren. Maar we hebben het over een 16 jarige jongen die opeens in de schijnwerpers staat )
Ik heb veel meer problemen met de host van 'A Current Affair'. mutsmutsmuts
 
Iedereen van die leeftijd drinkt alcohol op een feestje, niks nieuws toch. Oke 500 man op je tuin feestje is wat aan de hoge kant misschien  :grin: ,maar dat dit nou internationaal nieuws moet zijn snap ik echt niet.
 
Het ging me vooral om de reacties van die gozer.. :)

Ik heb wat Melbournians gevraagd, vrienden van me. Inderdaad 16 jarig tuig.
 
[quote author=Eerainuh link=topic=8217.msg108167#msg108167 date=1200442079]
Overigens, op die site van Dumpert, wat voor taal geblaat is dát nou?
[/quote]

Dumpert is van Geenstijl (bekende/beruchte blog van een aantal Telegraaf medewerkers) en de tendens is daar om -bijvoorbeeld- nogal veel woorden te verbasteren naar eau (dus ipv o, eau te schrijven). Dat pakken de 16 jarige lezertjes maar al te graag op en proberen elkaar te overschreeuwen in de comments :)
 
Ah ja.... Nou, die 'eau'-verbasteringen zijn op zich wel aardig en ik ken ze al jaren; mijn broer en ik schrijven al lang vaak zeau. Liepen wij nou voor of zij achter? Ehmm... even denken.... :-D

Ik stond meer te kijken van de rest van het taalgebruik (als het maar grof is, hè), en de namen van de schrijvers, zoals 'Hondenmoller'.

Na ja. 't Is nou eenmaal zo.

Maar bedankt voor je uitleg 4NP :)
 
Welkom op Internet.. ik zit nu ruim 10 jaar héél veel op Internet, en kijk er niet meer van op. Usercomments zijn altijd chaos, zelfs op "kwaliteit"sites. Daarom zijn ze er vaak niet meer. GeenStijl staat er om bekend.

Trouwens, sprak 2 Melbournians hierover.. die noemde deze jongens: "Bogans!". Oftewel: "Whitetrash!"

http://en.wikipedia.org/wiki/Bogan
 
Dankuwellllll Luuk, voor het welkom! Kuch kuch... :wheelchair: Ik moet toegeven, qua gezwam; ik las altijd graag de 'Ikjes' in het NRC, en tegenwoordig mag daar commentaar op geplaatst worden, en ik kan er niet over uit wat een gezeik daar plaatsvindt. Get a life, denk ik dan. Maar goed, dat denken anderen vast weer van míj.

Zie verder: www.slapcorey.com , een grapje van een Brisbane company. Geeft ook meteen aan wat ze hier van dat soort lui denken :-D
 
Back
Top