Mijn Australia netwerk help!

loesje

New Member
Lieve mensen,

Ik Loes zoek een stageplaats voor 10 januari 2007. Ik ben 4e jaars studente aan vrijetijdsmanagement Breda, afstudeerrichting Leisure Project Management.

Wil heel graag afstuderen in Australia (vriendje woont daar), we zouden graag richting Melbourne gaan of Cairns (woont hij nu). Weten jullie leuke event companies, theaters, organisators van festivals ergens?
Het is voor een afstudeerstage dus doe zelf 100% research voor het bedrijf in marketing/communicatie/imagineering, geen praktijkstage dus!

Zelf heb ik het bedrijf www.redscooter.com.au gespot op internet, kent iemand dit bedrijf?

Zou super zijn als iemand weer iemand anders kent, die wel een goed opgeleide student uit Nederland kan gebruiken voor een onderzoek in zijn/haar bedrijf! Misschien heb je zelf wel een leuk bedrijf?

Dankjewel voor jullie moeite ... netwerkje...

Loes Koenen
 
Ik ken mensen van een theater company in Brisbane genaamd "Frank". Zij doen aan experimenteel theater en trainen volgens een filosofie: de Suzuki Actor Training Method. Kijk hier maar eens: http://www.ozfrank.com/. Als je geinteresseerd zou zijn moet je me maar een PM-metje sturen. Dan kan ik je het email adres geven van een vriend van me die lid is van dit gezelschap.
 
Probeer het Brisbane Convention & Exhibition Centre (http://www.bcec.com.au/www/index.cfm)

er is er ook een in Cairns: http://www.cairnsconvention.com.au/


groeten van een oud Leisure Management student (Leeuwarden)  :up:
 
Joep... enne wat doe je nu dan voor beroep?
Ga het reefcasino bellen / evenementen afdeling en conference centre beide Cairns. Ben ook erg benieuwd voor wat voor banen ik gaan in Australia.. Nu nog een pittige brief schrijven... nog tips? Verwachten ze in Ozzie andere zaken van je dan in Nederland in brief/cv...

Dankjewel Groetjes Loesie
 
Ik ben in de IT beland.  :lol:

Tips voor je CV? Je CV laat zien wat je 'kan' en wat je 'kent', je brief echter laat zien 'wie' je bent. Minstens zo belangrijk denk ik.

succes!
 
Ze verwachten een cv (met daarin wat je kunt), en daarbij een cover-letter die beschrijft waarom jij voor die baan / rol de meest geschikte denkt te zijn. Ofwel beschrijf in de cover letter wat je denkt te kunnen betekenen voor het bedrijf.
Zorg dat de cover letter 1 a 2 A4tjes is, niet veel langer.
Perthpete
 
Back
Top