Nederlanders ontmoeten in Brisbane augustus 2006

mark64

New Member
Beste lezers,

Ik arriveer 7 augustus 2006 in Brisbane voor een, helaas, kort verblijf. Ik ben erg benieuwd waarom er zoveel nederlanders naar Australië vertrekken en zou graag een in Brisbane woonachtige nederlander, of nederlanders, ontmoeten om iets te zien en horen van hun leven daar.
Groeten, Mark
 
We hebben jongerenborrel op de eerste donderdag van iedere maand, dat is dus donderdag 3 augustus of donderdag 7 september. Als je er dan bent heb je er 20-30 in een klap te pakken. De borrel wordt gehouden vanaf 7.30-8.00 uur in Belgisch biercafe Brussels op Edward St hoek met Mary St (?) en we zijn meestal redelijk goed herkenbaar. Kom maar mee een pintje pakken  :up:
 
Hee Mark, wah kommie doen? ;-)Ben je hier dan voor werk? Pas maar op, dalijk wil je niet meer terug... haha...

Irene

P.S. Zullen we het voortaan gewoon 'borrel' noemen? Jongenborrel klinkt zo verdomd oubollig! Of moet ik daar een pol van maken? :)
 
Hoe we de borrel noemen ligt mogelijk aan het feit of jij ook een pilske meedrinkt of niet (geintje  :evil:)
 
Beste lezers,

Hartelijk dank voor de antwoorden. Nu heb ik drie problemen: 1 Ik ben maar een week in Brisbane dus zal de jongerenborrel niet mee kunnen maken. 2 Ik ben 41, dus geen jongere meer. 3 Inderdaad, waarschijnlijk wil ik niet meer naar huis, waar ik een vrouw, twee kleine kinderen en een baan heb.....
Gr. Mark
 
Hoi Mark

Ik werk in de stad, niet ver van de Casino hotel, en als je rondom de lunch ook daar bent ben ik best wel 'up' voor een biertje. Mischien zelfs wel in de public service club (niet sjiek, maar wel goedkoop!)

stuur me een pm voor m'n nummer.
 
Ik ben ook wel in voor een biertje, dus als jullie iets hebben afgesproken stuur maar een pm-muhtje.

(ik werk in CP2)
 
Back
Top