Niet langer te nomineren beroepen

Rob Breumelhof

Active Member
Beste forumleden,


Zojuist is bekend geworden dat beroepen in de volgende ANZSCO-groepen door de 'State/Territory Governments' niet langer mogen worden genomineerd voor de 190 en 489 visa.
  • Chemical and Materials Engineers; [ANZSCO Group 2331]
  • ICT Business and Systems Analysts; [ANZSCO Group 2611]
  • Electronics Engineers: [ANZSCO Group 2334]
  • Telecommunications Engineering Professionals; [ANZSCO Group 2633]
  • Other Engineering Professional [ANZSCO Group 2339]
  • Software and Applications Programmers. [ANZSCO Group 2613]
Dit is het gevolg van het grote aantal EOI's dat voor deze beroepen in het 2012/2013 programmajaar zijn ingediend. Hierdoor hebben velen nog geen uitnodiging van DIAC ontvangen om een visumaanvraag te mogen indienen.

Omdat nog steeds veel EOI's worden ingediend met beroepen uit de bovenstaande ANZSCO-groepen heeft DIAC besloten deze beroepen voorlopig voor de de 'State/Territory Governments' "op slot te doen" zodat alleen degenen die voor het 'Skilled-Independent' visum in aanmerking komen gedurende het 2013/2014 programmajaar een uitnodiging van DIAC kunnen verwachten om een visumaanvraag in te mogen dienen.

Zodra hier meer over bekend wordt dan zal ik dit laten weten.


Met vriendelijke groeten,

Rob Breumelhof
Adelaide
 
Last edited:
Beste forumleden,


Onder protest van de 'State/Territory Governments' heeft DIAC besloten om de eerder genoemde beslissing te heroverwegen. Dit zou kunnen betekenen dat de beschikbare plaatsen kunnen worden verdeeld over degenen die voor een 'Skilled-Independent', 'Skilled-Nominated' en 'Skilled-regional' visum in aanmerking kunnen komen.

Dit is dus goed nieuws voor degenen die van 'State nomination' afhankelijk zijn !


Met vriendelijke groeten,

Rob Breumelhof
Adelaide
 
Beste forumleden,


Wij hebben zojuist bericht ontvangen dat het protest van de 'State/Territory Governments' succes heeft gehad en dat de eerdergenoemde beroepen weer kunnen worden genomineerd voor de 'Skilled-Nominated' en 'Skilled-Regional' visa.


Met vriendelijke groeten,

Rob Breumelhof
Adelaide
 
Back
Top