NL belastingdienst

Emulate

Well-Known Member
#21
@Tim911. N.a.v. jouw commentaar contact gehad met Marlena over hun belabberde PR en website (no worries, ik heb jouw naam of die van anderen niet genoemd maar uitsluitend vanuit mezelf gesproken). Ze zijn zich ervan bewust, het is een mislukt project van een 'webspecialist' die het niet uit handen wil geven maar tegelijkertijd geen tijd heeft om eraan te werken. Marlena heeft zelf al iets nieuws ontwikkeld maar dat kan nu niet meer onder de domeinnaam worden gehangen. We hebben afgesproken om er samen aan te gaan werken. Dit staat geheel los van hun dienstverlening die uit de kunst is (zie vooral de FB-testimonials).
 

Tim911

Well-Known Member
#23
Haha tja ik hoef hier absoluut geen credits voor te hebben, maar in the modern age lijkt het me niet handig dat er geen contact informatie direct op de website staat, behalve dat dat zeer shady overkomt bij nieuwe klanten is het ook niet echt bevordelijk om deze nieuwe klanten uberhaupt binnen te krijgen. Doen ze goed.
 

Emulate

Well-Known Member
#24
:D Ik heb geen aandelen in de club en ik heb nooit iemand van ze persoonlijk ontmoet. Maar wel een paar jaar overleven gewonnen dankzij een zeer gespecialiseerde tax consultant die de NL wet verdomd goed kent.
 
Last edited:


OFX
Top