Red een kind in Congo

Annemiek

XPdite Sponsor
Radio 3FM is afgelopen maandagochtend een actie begonnen om kinderen in Congo te helpen. Er zullen vast al wel mensen van gehoord hebben hier, maar voor degenen die het nog niet weten...

DJ's Giel Beelen, Wouter van der Goes en Gerard Ekdom hebben zich gisterochtend vroeg laten opsluiten in het Glazen Huis op de Neude in Utrecht. Ze zitten daar 6 dagen lang en maken met z'n 3en de hele week radio. Ook eten ze de hele week lang niet. Wat ze te 'eten' krijgen zijn allerlei sapjes die er voor zorgen dat ze toch nog wat voedingsstoffen binnen krijgen.

Deze 3 DJ's draaien de hele week alleen maar aangevraagde plaatjes waar geld voor geboden is. Zo kun je voor een bedrag wat jezelf wilt geven aan Congo, een liedje aanvragen. Er worden ook diverse leuke goodies geveild.

Dus... Weet je niet wat je met je eindejaarsuitkering of bonus moet doen? Vraag een liedje aan en help mee de kinderen in Congo te helpen!  :up: :up:

http://www.3fm.nl
 
Toepasselijk... Het kangoeroepak wat Claudia de Breij tijdens haar shows aan heeft gehad wordt ook geveild :) 272 euro is er nu voor geboden...

Hier inmiddels al iemand iets gedaan met deze actie?
 
Heel mooie actie, Annemiek  :up:

En als we straks allemaal onze vork in die sappige kalkoen porren, is het goed om ook eens aan de mensen te denken die het zoveel moeilijker als wij hebben.

:Cooking:
 
Back
Top