Tekkel
XPdite Sponsor
Rotterdams restaurant zet kameel op de kaart
Uitgegeven: 28 januari 2009 11:08
Laatst gewijzigd: 28 januari 2009 11:08
AMSTERDAM - Het Rotterdamse restaurant De Hofnar heeft sinds deze week kameel op de kaart staan. Volgens eigenaar Herman Hell is de eetgelegenheid daarmee uniek in Nederland.
De bijzondere toevoeging aan het menu is gedaan in het kader van de 'Australische weken', die woensdag van start gaan.
''De link tussen Australië en kameel wordt niet snel gemaakt'', stelt Hell.
''Maar in 'down under' staat het beest sinds kort regelmatig op de kaart. Australië kampt met een groot kamelenoverschot.''
Rundvlees
Het kamelenvlees wordt verwerkt in een stoofpotje en is volgens Hell qua smaak te vergelijken met rundvlees.
Behalve kameel biedt het restaurant sinds deze week ook sprinkhaan, krokodil, struisvogel en kangoeroe aan.
© ANP Bron; Nu.nl
Bon Apetit,
Bart
Uitgegeven: 28 januari 2009 11:08
Laatst gewijzigd: 28 januari 2009 11:08
AMSTERDAM - Het Rotterdamse restaurant De Hofnar heeft sinds deze week kameel op de kaart staan. Volgens eigenaar Herman Hell is de eetgelegenheid daarmee uniek in Nederland.
De bijzondere toevoeging aan het menu is gedaan in het kader van de 'Australische weken', die woensdag van start gaan.
''De link tussen Australië en kameel wordt niet snel gemaakt'', stelt Hell.
''Maar in 'down under' staat het beest sinds kort regelmatig op de kaart. Australië kampt met een groot kamelenoverschot.''
Rundvlees
Het kamelenvlees wordt verwerkt in een stoofpotje en is volgens Hell qua smaak te vergelijken met rundvlees.
Behalve kameel biedt het restaurant sinds deze week ook sprinkhaan, krokodil, struisvogel en kangoeroe aan.
© ANP Bron; Nu.nl
Bon Apetit,
Bart