Sinterklaas 2010

Heb uit betrouwbare bron vernomen dat Sint dit jaar niet naar Australie komt. Over een paar jaar heeft hij weer genoeg centjes gespaard om te komen overvliegen :roll:
 
mmmm misschien een gat in de markt :wink:
Well..... er schijnt een leuke sinterklaasfilm te zijn in NL.
Misschien moeten we die (downloaden en) met z'n allen gaan bekijken?
niklasa.jpeg

Bart
 
Downloaden? Wat is dat? :rolleyes:

Hoop gedoe geweest in NL over de poster van de film, hij zou te eng zijn voor kinderen.

Heb een preview gezien en heb het eigenlijk niet zo op Nl films, zijn altijd zo nep vind ik, maar het zag er goed uit. Laat wel weten hoe de film was :smile:
 
http://www.telegraaf.nl/filmenuitgaan/film/8110573/__SINT_is_BOOS___.html?p=4,1
 
Ik snapte het ook al niet...ophef over de film of de trailer er van dat kan ik snappen.

Maar hebben kinderen aan de hand van de poster door dat het om iets engs gaat? Het gezicht is te donker om iets te zien en wij snappen dat zijn staf scherm is aan de bovenkant...maar kids? mwaaa

Het zal we de veramerikanisering van Nederland zijn.

edit: oops sorry, dit is allemaal wel erg offtopic van zijn vraag :oops:
 
Ouders publiceren lijst bioscopen 'gruwelsint'

UTRECHT - De vereniging Ouders&Coo heeft een lijst van bioscopen samengesteld waarin te zien is of op deze filmlocatie afbeeldingen van de ?gruwelsint? te zien zijn. Zo kunnen ouders met kleine kinderen vermijden dat het kroost schrikt.

De belangenvereniging Ouders&Coo heeft zich vanaf het begin verzet tegen (de posters van) de film SINT, waarop de goedheiligman niet al te vriendelijk oogt.

Op de site www.sintislief.nl staan bioscopen in drie categorieën ingedeeld: risico, enig risico en geen risico. De site geeft ook de mogelijkheid aan ouders om een signalering, tip of klacht door te geven.

Werner van Katwijk, directeur van Ouders&Coo: „Uit de inventarisatie blijkt dat een aantal bioscopen heel zorgvuldig omgaat met reclame-uitingen rond de horrorfilm SINT. Daartegenover staan bioscopen die geen tot weinig maatregelen nemen of die niet willen aangeven welke maatregelen ze nemen. Een enkele bioscoop geeft aan de informatie die van Ouders&Coo als chantage te ervaren. Ook heeft een bioscoop gedreigd met juridische stappen. Maar de site is slechts een handig hulpmiddel om angstige kinderen te voorkomen."

"Ook raden we de ouders aan van tevoren de bioscoop te bellen met de vraag of de poster wel of niet hangt en of er op een andere manier beelden te zien zijn. Daar is niets ongeoorloofds aan. Sterker nog, door deze site nuanceren we ons eerdere advies om bioscopen te boycotten,” aldus Van Katwijk
 
Back
Top