Solliciteren in Australie!

M5

Moderator
Hoi allemaal

Op deze site www.labourmobility.com/  kun je alle informatie vinden die te maken heeft met het solliciteren in Australie. Of het nu gaat om het schrijven van een sollicitatie brief of wat je nu juist wel moet doen tijdens een sollicitatie gesprek of juist niet.  :naughty: Erg intressant! :think:

Groetjes M5
 
Hey... das handig! Ga ik morgen ff bekijken (nu lekker slaaaapen!)  Wat ook handig is: je baas een referentie laten schrijven over hoe je gefunctioneerd hebt enzo... Denk ik wel makkelijk om te laten zien bij je sollicitatie. Ik moet ook een aantal tekeningen gaan uitplotten en een portfolio gaan maken.
 
Hier een paar sites waar je naar werk kunt zoeken in Ozzie  :up:

www.mycareer.com.au/

www.seek.com.au/index.ascx

http://jobsearch.gov.au/Jobseeker/FindAJob.aspx?WHCode=0&TextOnly=0
 
Heb even op seek.com gekeken en nu dus onder 'construction' gekeken. Heb er een paar dingen bij gezien die me wel leuk leken. Ik heb de vacatures gekopierd, zodat ik de mailadressen heb. Kan ik later misschien gebruiken om een open sollicitatie te sturen. Ik weet nu in ieder geval al namen van bedrijven en van contactpersonen!
 
Ook een leuk site, die je kan helpen met het voorbereiden van een sollicitatie! http://www.jobguide.thegoodguides.com.au/book.cfm?contentfile=3-2-employers.htm

Groetjes Sander  :up:
 
Nu we het over jobhunting hebben, heeft iemand misschien een goede template voor Australische CV's (resume)?
 
Back
Top