Sydney + omgeving niet toegestaan

Hebe

XPdite Sponsor
Een tijdje geleden heb ik van Buysse-emigratiebureau gehoord dat het niet mogelijk is om in Sydney + directe omgeving te wonen. Een zogezegd ontmoedigingsbeleid, het zou je punten kosten. Weet iemand hier het fijne van? Wij willen boven Sydney gaan zitten. Hoever van Sydney zou wel toegestaan zijn? Of is het sowieso mogelijk waar dan ook te gaan wonen?
Hebe
 
Dat geldt alleen voor bepaalde beroepen geloof ik....op de SOL staat ook een kolom SSASL, dat heeft ermee te maken..

Heb hier al eerder over geschreven: het is dus niet zo dat voor alle visa of beroepen geldt dat je NIET in Sydney mag wonen, bijv. met een skillled independent 136 mag je overal wonen, ook in sydney.

-dus te maken met als je gesponsord wordt dat je niet in dat gebied mag wonen
- bepaalde beroepen

Weet verder niet vanaf waar je wel mag wonen. zoek eens op www.immi.gov.au, daar staat bij SSASL de postcodes waar het voor geldt..

Sab
 
Waarschijnlijk haal je niet genoeg punten voor een skilled independent visum en mag je daarom niet bij de grote steden in de buurt wonen (SIR visum). Als je een independent visum hebt mag je zelf weten waar je gaat wonen.
 
Hangt van je soort visum af. Als je gaat voor skilled designated area, dan moet je in bepaalde gebieden neerstrijken (postcodes staan op de DIMIA site). Voor 1/7/06 kun je ook gaan voor designated area sponsor en overal neerstrijken. Lever je de boel na 1/7/06 in, dan moet je 2 jaar in de omgeving van je sponsor blijven. Waar je sponsor "mag" wonen, staat ook op de site.
 
Back
Top