Tijdelijk onderkomen gezocht in Brisbane/suburbs - Dec 26 tot eind januari

Marilyn

New Member
Hi,

Help! Mijn man en ik (37 en 34, geen kinderen) zoeken short-term accommodatie voor als we aankomen in Brisbane op 26 December. We zoeken iets voor een paar weken, om van daaruit verder te kunnen zoeken naar een huurwoning voor de eerste tijd. We verhuizen vanuit Canada. We hadden iets gevonden maar dat gaat helaas niet door dus we zijn dringend op zoek naar tijdelijk onderkomen.

Het mag iets heel eenvoudigs zijn, omdat we de eerste weken ook wat zullen gaan rondreizen alvorens we druk op banenjacht gaan. Een plek om onze koffers neer te zetten. Liefst gemeubileerd. In Brisbane of suburbs.

Suggesties welkom! Misschien wel een forumganger die iets te huur heeft of weet? Budget ongeveer max $300-400/week.

Alvast bedankt!
Marilyn
 
Hoi Marilyn,

Look into housesitting... Er zijn heel veel mensen, zekers rond de kerstperiode die iemand zoeken om op hun huis en huisdieren te passen. Je kunt je zo inschrijven op housesitting sites. Mischien voor jullie een goeie optie? Voor ons zal het niet gaan, gezien we kinderen hebben en de meeste mensen vinden het super enge mensjes - kinderen? ;)
 
Hi Marilyn,

Wij zaten in dezelfde positie vorig jaar toen we hierheen kwamen en hebben via stayz.com.au (of probeer takeabreak.com.au) vanuit NL tijdelijke accommodatie gevonden, let op dec/januari is hoogseizoen hier!, maar er is volgens mij genoeg, al zal het mss niet in de prijsklasse zijn waar jij in zoekt, we hebben 5 weken in Kangaroo Point gezeten in het centum van Brisbane (via de ferry sta je binnen 5 minuten in het cbd), ideaal omdat we de eerste weken van alles moet regelen (rijbewijs, medicare etc.), maar daar zaten we voor ca 100 per nacht, als het voor een wat langere tijd is, willen ze mss. wel wat aan de prijs doen! Gewoon vragen... Of misschien cabins/chalets op een camping?

Succes!
 
.... , als het voor een wat langere tijd is, willen ze mss. wel wat aan de prijs doen! Gewoon vragen... Of misschien cabins/chalets op een camping?

Succes!
onze ervaring was ook dat als je ze persoonlijk benadert dat je dan een betere prijs krijgt dan wanneer je online boekt
 
Dankjewel voor alle reacties en tips! Even een update...we hebben inmiddels onderdak gevonden :up: . Eerst een B&B, daarna een paar weken rondreizen (Sydney, Melbourne, etc.) en daarna bij vrienden (via via) zodat we rustig ter plekke kunnen rondkijken naar een woning.
 
Back
Top