Tony Abbotts name is mud

Ik heb het gelezen, blijkbaar heeft MR Abbott het meest gelogen van alle PM's en er begint wat roering te ontstaan in het achterland.
Ben benieuwd of er actie ondernomen gaat worden.
 
I always love these American late night shows as through comedy they expose politics in such great ways. Great summary of Australia's own George W Bush.
 
En na een goede uitspraak komt er natuurlijk al snel weer iets doms uit zijn mond. Het zou grappig zijn als het niet zo triest was:

http://m.dailylife.com.au/news-and-...nt-as-minister-for-women-20141223-12cmxm.html

B5bn7JQCMAA8pMN.png
 
Wie weet, wie weet. Aan één kant zou het wel zonde zijn, want dan kun je dit paasei niet afrekenen in de poll's. (by proxy al een beetje gebeurd in QLD wellicht...)
Maar verder zal die niet gemist worden natuurlijk ;)
 
Het gevaar schuilt er zelfs een beetje in dat als een Turnbull of Bishop aan de macht komt dat dan plots al het domme beleid 'vergeten en vergeven' wordt door het volk...
Tsjonge... :(
 
Sja, da's altijd zo met politiek.
Loop maar achter de grootste schreeuwer aan, komt puntje bij paaltje, blijken ook dat loze kreten...
 
De kogel is door de kerk... Abbott mag nog even blijven. Maar het zal door blijven rommelen...
 
Vaak zegt een plaatje meer dan 1000 woorden...

Tony says: The only way is up!
1423530768118.jpg


Jammer dat Australië zelf (in meer of mindere mate) zelf ook in die lift zit. Of er op zijn minst een relatie mee heeft.
 
  • Like
Reactions: FOL
yep. En in dezelfde sessie gaat een discussie, over een rapport over abuse van kinderen in immigration detention, alleen nog maar over dat Abbott het hele rapport naar de prullebak verwijst omdat hij vindt dat er ook zo'n rapport over Labor had moeten gaan (gaat het overigens ook maar dat terzijde). Over de kinderen zelf wordt niets gezegd. Laat staan dat ze het hebben over oplossingen.
 


OFX
Back
Top