Vliegtickets boeken

Familie S

XPdite Sponsor
We zijn zoekende naar goedkope tickets voor de validatie, maar ik zoek me scheel met al die zoekmachines op internet.
En wat is dan goedkoper? Via Bremen, via Frankfurt of gewoon naar Schiphol.
Of zijn er nog meer opties??
En welke data zijn dan handig, want 1 dag eerder of later kan al wel €200,-- schelen. :?

Wie heeft de gouden tip?? :up:
 
stug blijven zoeken, ik heb ze ook allemaal gehad en ben toen een week of 2 gaan afwachten, nogmaals gekeken en toen de goedkoopste kickets ineens verdwenen waren in de stess :wacko: geschoten en gelukkig nog terug gevonden bij de vliegtuigmaatschappij zelf. En natuurlijk gelijk geboekt, gelukkig heb ik tot nu toe nog geen goekopere aanbieding gezien dus zo te zien goed gegokt. :grin:

Groetjes
Yvonne
 
qatar airways via Schiphol - Munchen - Doha - Melbourne :up: alles gelijk op hun site geboekt

Suc6
Groetjes
Yvonne
 
Ja zeker en het scheelt zo veel per ticket, voor ons scheelde het al ruim €100,- per ticket one-way, en dan zijn wij maar met z'n tweetjes. Met een gezin is het helemaal feest :D
 
Ja joh. Als er geen bod op het huis komt moeten we in 1 keer de hele spaarrekening erdoor jassen. :|
Dan wil je wel even een middagje rond shoppen. :up:
 
Ja maar jullie hebben Jozef dus jullie huis is zo verkocht :grin: , ons huis gaat vermoedelijk de verhuur in. Verkopen geloven we niet meer zo in voor 25 November <img src='http://forum.xpdite.net/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cry.gif' class='bbc_emoticon' alt=':'(' />
 
Hopelijk hebben we snel bericht dan kan Jozef nog even zijn werk bij jullie doen! :up:


Edit: Op en neer naar Hobart voor nog geen €4000,- voor het hele gezin.
Als ik nu zeker wist dat ze het huis niet wilden boekte ik vandaag nog.
Maar als ze nu een bod doen wil ik echt nog niet eind november weg... :huh:

Keuzes!! :|


:lol: Geboekt!! :lol:
 
Dat hadden wij idd ook begrepen! En enkeltjes zijn ook onwijs duur... Wij hebben dus gekozen voor een retourtje NL: november 2011 naar Oz en volgend jaar juni weer naar NL. Tegen die tijd kijken we weer verder of er opnieuw een leuke aanbieding voorbij komt. Misschien dan wel een enkeltje en anders weer retour. Jaarlijks tochtje naar NL is voor ons toch verplichte kost :)
 
Ik hoef echt niet elk jaar terug naar NL, maar zo doet m'n vriend het nu ook (hij komt uit Zuid-Afrika). Hij koopt steeds retourtjes ZA-OZ, en gaat jaarlijks terug naar Zuid-Afrika. Maar ja, is misschien wel het goedkoopst om het zo te doen. Enkeltjes zijn bijna net zo duur als retourtjes.

Ik wil in januari naar Brisbane, en dat was vorige maand 1400 euro, en nu al 1700 euro .... aaargh... vorig jaar ben ik voor 1200 euro gevlogen en een keer voor 900 euro. Dus ik HOOP dat het misschien nog goedkoper wordt, maar kan natuurlijk ook de andere kant opgaan. Ik vlieg het liefst met Emirates, omdat ik dan extra bagage meemag (Silver member), en over een fiets doen ze niet moeilijk.

Maar ja, ik kan nog niet echt boeken want ik heb nog geen visum (2e WHV). Ik heb eindelijk m'n ex-werkgevers zo ver gekregen om mijn formulieren (bewijs van werk) te ondertekenen, maar die formulieren zijn nog niet bij mij aangekomen. En als ik dat visum eindelijk aan kan vragen, duurt het nog ongeveer 3 weken, maar kan ook 6 weken zijn..Dus ik zit nu in een dilemma, al wel kopen... al niet kopen....
 
ik heb net gekeken op air asia en zij vliegen op Londen retourtje vanuit Melbourne naar Londen van 19 maart tot 8 april (zomaar een datum gekozen) kost voor 2 personen EUR 1193,- dan moet je alleen nog heen en weer van Londen naar Nederland. Klinkt niet slecht ik ga deze site in de gaten houden voor vakantie richting NL

Groetjes
Yvonne
 
Ik zie goede deals bij KLM. 1200 euro.. En volgens mij mag je naar Australie 2x 23 kilo gratis mee, maar de site is wel wat onduidelijk vind ik (http://www.klm.com/travel/nl_nl/prepare_for_travel/baggage/baggage_allowance/index.htm). Maar ik begrijp dat een extra bagagestuk 80 euro kost, dus dat valt wel mee.

Dan wordt het voor mij 1 bagagestuk = fiets... (eventueel toeslag 100 euro als ie zwaarder is dan 23 kilo), en 1 bagagestuk = koffer 23 kilo.
En vriendlief die me komt ophalen z'n eigen koffer met 15 kilo van hem en 8 kilo voor mij :rolleyes:, en nog een koffer voor mij van 23 kilo :rolleyes:

En dan zijn m'n meeste spullen al wel in Australie. misschien over een jaartje nog een kubieke meter verschepen met www.baggage.nl als ik m'n temporary spouse visum heb.
 
Wij vliegen nu met Emirates vanuit Hamburg, scheelt veel geld.
En als leuk extraatje mag je dus 30 kg pp mee nemen.
Via Bugetair.nl geboekt, wij vonden het een nette deal! :up:
 
ik vlieg voor m'n werk altijd Emirates, dus ik ben Silver member en mag 42 kilo mee, maar zie nog niets goedkoper dan 1500 euro ook niet vanuit Hamburg/Dusseldorf. Ik denk dat het toch KLM wordt.
 
Wat zoek je precies dan? Dan zoek ik mee! (Lig ziek op de bank en verveel me. :wink:)



Hoe werkt dat "Silver member" precies??
 
Als je aangeeft dat het een emigratievlucht is mag je ook extra bagage meenemen.

Amsterdam-Melbourne €900,- p.p!!!!! we hebben een optie voor onze validatietrip!! Nu alleen even wachten op mijn tante's goedkeuring. Kunnen 3 weken onderdak krijgen voor nop
smiley.gif
 
Voor enkele reizen is deze er ook nog (mits het een enkele reis is. :up:)

Toen wij informeerden was het €600,-- pp enkele reis naar Sydney volgens mij. :smile:
 
Back
Top