Vrijdag de 13e !!!!

Teuni

New Member
Is iedereen de dag goed gestart??
of zijn er al perikelen gaande
De auto van een collega startte niet, telefoon vergeten, sleutels vergeten.

Ben benieuwd wat de dag nog gaat brengen!!!
1 ding zit mee : DE ZON SCHIJNT !!!

ga nu toch maar weer aant het werk, bina weekend..

groetjes Teuni
 
Bij ons geen problemen.... :up:

En volgende verzekeraars worden er op vrijdag de dertiende ook minder schadeclaims ingeleverd worden...!  :up:


Gr,Koen
 
Das niet zo geweldig dan Landmiles,

ze waren vast jaloers op je avonturen  :-D :-D
 
[quote author=landmiles link=topic=3659.msg43260#msg43260 date=1137169782]
ik ben gisteren ontslagen :lol:
[/quote]

Hoezo ontslagen en waarom die :lol:??

Rene
 
@ Koengaroo - ik ben er niet zo rouwig om. Het is natuurlijk beschadigend voor mijn ego en mijn CV, maar dat wordt weer gecompenseerd door de ronduit egostrelende telefoontjes uit Australie. Vanochtend weer met vier Aussies tegelijk aan de lijn gehangen, wat een aandacht  :wink:

@ Tum - En ik heb ze nog niet eens verteld over mijn buitenlandplannen!! Dat bewaar ik voor de afscheidsspeech, moet ik alleen wel een job offer op zak hebben. Daar maak ik me nu al vrolijk over, dan richt ik nl nog een speciaal woord van dank aan mijn manager. Had hij me niet met mijn arm op mijn rug en volkomen tegen mijn zin gedetacheerd naar Rijkswaterstaat dan had ik nooit een collega ontmoet die op een dag binnenkwam met een uitgeknipte advertentie van de Australia Seeks Skills Expo  :wink: :wink:

@ Rene - Ontslagen omdat ik ver doorgespecialiseerd ben in mijn vakgebied en omdat mijn bedrijf naar zeggen geen interesse meer heeft in dit soort specialistisch werk. Mogelijk ook omdat mijn vakgroep, na te zijn samengevoegd met de vakgroep van voorgenoemde manager, inmiddels op drie man na allemaal ontslag hebben genomen, de laatste vier in de laatste drie weken, en dat ze nu wel eens een keertje de eer aan zichzelf wilden houden  :wink: :wink: :wink:
 
...en die :lol: omdat ik me daadwerkelijk zo voel!! Ik heb ook echt het gevoel na het uitrijden van de Rally: "Wie doet me nog wat!?"

Ik heb ook echt het gevoel dat het aan mijn karakter heeft gebouwd, hier kwam een contractbegeleider van mijn opdrachtgever me vanochtend vertellen dat hij, vanwege een flauw foutje in het papierwerk, dan maar twee werkdagen niet zou toekennen. Ik kreeg echt het gevoel van "Je doet maar"... ik heb onderweg tal van mannetjes (maar dan in uniform en met pet op) meegemaakt die dreigden ons niet door te laten vanwege vermeende fouten in de bureaucratie, in de hoop een omkoperijtje mee te pikken. Maar als dan je reactie is "Nou ja, jammer, als we niet doormogen dan blijven we hier wel staan..." en je blijft zelf lekker relaxed dan laten ze je uiteindelijk gewoon door.
 
Deze 'doom-day'  is gelukkig vrij geruisloos voorbij gegaan  :roll: (en dat terwijl 13 toch echt mijn ongeluksgetal is  :| ).
 
Back
Top