Welk emigratiebureau te kiezen??

australia

New Member
Wij willen graag de emigratieprocedure ingaan met behulp van een emigratiebureau, maar welke??
We moeten nu toch echt een keuze gaan maken, visa4you, M2A, Just Migrate?
Een bureau in NL lijkt ons wel handig (maar maakt dit echt uit?)
Over visa4you horen/lezen wij tot nu toe nog niet zoveel.
Migration bureua en Buysse vallen voor ons af na gesprekken op de emigratiebeurs en daarbij de negatieve publiciteit over deze bedrijven.
Wij zijn benieuwd naar jullie ervaringen en adviezen.........
Groetjes,
Amy
 
Een bureau in NL lijkt ons wel handig (maar maakt dit echt uit?)

Amy

Voor ons was het juist handig dat het bureau in Australia zat. Zodoende kende het bureau al mensen van bijvoorbeeld de State (of in ons geval Territory) en de Assessment dienst (in ons geval Vetassess) En aangezien het in OZ is: Het maakt niet uit wat je kent maar wie je kent, kan dat helpen. Zo kon M2A bij ACT alvast dingen los krijgen die Vetassess weer op weg hielpen. En ook een persoonlijk bezoekje aan Vetassess om ze/ons alsnog over de streep te krijgen.

Naast M2A hebben wij geen andere bureau's benaderd dus daar kan ik niets over zeggen. Succes!
 
Wij zijn net in zee gegaan met M2A. We zijn er tot nu toe zeer tevreden over. Ze komen ook een paar keer per jaar naar Belgie en Nederland om hun klanten te ontmoeten. Snelle reacties en ze zijn van de laatste veranderingen snel op de hoogte.
Er is al een draadje over emigratiebureaus of je kan altijd zoeken op dit forum naar de verschillende bureaus. Zo kan je ook veel info vinden.
Eens wij gekozen hadden, was er wel weer een grote stap gezet en dat voelt wel goed! Kan je er echt aan beginnen!

Succes!
 
Het kiezen van een bureau is iets wat geheel persoonlijk is. Er zitten maar weinig mensen hier op het forum die meerdere bureau's geprobeerd hebben en slechts een enkeling is ontevreden over de bureau's die jij genoemd hebt. Het zal dus voornamelijk een kwestie van gevoel zijn. Het kiezen van een bureau wat juist wel of niet in Nederland zit is ook een persoonlijke keuze.

Als ik kijk naar onze ervaring met M2A hebben ze één groot voordeel t.o.v. zelf doen en dat is dat ze structuur aanbrengen. Hoe de andere bureau's dat doen, kan ik niet beoordelen.

Even voor de duidelijkheid. De starter van dit topic heeft al de keuze gemaakt om voor een bureau te gaan en het is dan ook niet zinvol om hier te melden of dat slim of niet slim is. Zowel negatieve als positieve ervaringen kunnen gedeeld worden, maar denk erom dat het wel op feiten gebaseerd is en niet op gevoelens.
 
feit: Migration Bureau liet ons betalen voor een rapport dat er na 2 weken zou zijn. Twee maanden en veel telefoontjes later kregen we een negatief advies. Mijn cv 'deed er niet toe' zeiden ze, en het cv van mijn man had het verkeerde beroep.
feit: in de tussentijd hadden we M2A, Visa4You en JustMigrate benaderd. Van Visa4you en Justmigrate kregen we een gratis advies dat we het beste konden wachten op de SMP's. Sympatieke en duidelijke emails. Van M2A kregen we een betaald advies en Rob stak er meer tijd in. Drie emails en een skype gesprek later hadden we een realistisch voorzichtig positief advies gebaseerd op mijn cv.
feit: anderhalf jaar later hadden we met hulp van M2A een 175 visum.
 
Ook wij hebben een zeer positieve ervaring met M2A. Wij waren oorspronkelijk bij Buysse. Toen we na 4,5 jaar (!!!) eindelijk een CO toegewezen hadden gekregen, was de onderkoelde reactie van Frans Buysse "ik kan je niet verder helpen, want dat doen wij niet meer". Contact gehad met Rob Breumelhof, die ons (gratis!) een aantal adviezen heeft gegeven die ons in de juiste richting hebben geholpen. Nu als het goed is alleen nog een paar weken wachten, en dan is het, vijf jaar na het opstarten van de aanvraag, als het goed is zover!
Ik zou dus zeker voor M2A gaan, zij lopen net dat stapje harder voor je.
 
Oud draadje, nieuwe boost? Er staan op heel veel plaatsen op dit forum uitgebreide informatie over bureaus. Dat zou is gedefragmenteerd moeten worden (knipoog naar de IT-specialisten van dit forum);)
 
Back
Top