werk gezocht in sydney!

fraukevelghe

New Member
Hi mates!

Ik vertrek 11 augustus naar Sydney en zit een beetje met de handen in het haar. Als vertaler/tolk EN-SP moet er volgens mij toch een leuke functie zijn waarbij ik mijn steentje kan bijdragen - maar ik heb geen flauw idee hoe ik aan mijn jobhunting moet beginnen.

Is er iemand die mij eventueel kan helpen - die ter plaatse woont en een bedrijf heeft of kent waar ze iemand bekwaam, loyaal en taalvaardig zoeken?
Of sites, contactpersonen, enz zijn ook altijd handig...

Ik ga er gaan wonen en zoek echt een stabiele job - tijdelijk mag natuurlijk ook, maar ik zoek toch echt een job waarin ik mezelf kan bewijzen.


Alle tips zijn welkom - ik dank jullie zeer!!!

Cheers,
Frauke xxxx
 
@CJ:
Frauke had maar 1 bericht geplaatst, echter in de verkeerde rubriek. Ik heb het bericht daarom verplaatst naar deze rubriek en daarbij een verwijslink aangemaakt in de rubriek waar het bericht vandaan kwam. Hierdoor lijkt het misschien dat er twee dezelfde berichten zijn, maar dit is niet het geval.
 
hoi Frauke,

Misschien is dit een startpunt voor je: http://languages.arts.unsw.edu.au/ De faculteit voor taalstudies van de universiteit van NSW in Sydney.

Verder zou ik op sites zoals seek.com.au enzo kijken.

Anders zoeken naar bedrijven die zaken doen met spaanstalige landen of googlen op translation services. (dan vind je links zoals deze: http://www.ogoino.com/)

Succes

Sander
 
hoi, staat er niets op een jobsite voor je bij Seek, Jobserve, MyCareer, Careerjet, Jobserve etc?
groeten
Jeroen
 
Back
Top