Whyalla (SA)

Katjavdl

XPdite Sponsor
Organon is in handen van Amerikanen en die buldozeren nou eenmaal graag. Er gaat veel geld om in die branche, overname na overname, Duitsers/Amerikanen en heen en weer en weer terug. Het wordt er allemaal niet beter van. Zeker niet voor het klootjesvolk dat er hard voor moet werken. En dat is helaas overal hetzelfde.
 

Beebmeep

Well-Known Member
OK, ook even wat ander nieuws vanuit deze hoek. Er vindt momenteel een grote militaire training plaats in en rond Whyalla. Zo'n 10.000 militairen van de Aussie, Nieuw-Zeelandse, Britse & Amerikaanse land- en luchtmacht en marine zijn hier en in Iron Knob en Cultana (militair terrein tussen Pt Augusta & Whyalla) voor zo'n 6 weken neergestreken.
Het is hier uiteraard de praat van de dag - zeker onder de vrouwelijke bevolking ;) , want ze bevinden zich overal: op het dak van Coles, patrouillerend door de straten en om de sportvelden en er is een groot kamp opgezetin Jubilee Park. Heb me daar nog nooit zo veilig gevoeld 's avonds na afloop van m'n judo lessen!

Daarnaast hebben ze de basketball club benaderd, want ze zitten er tegenover en die jongens en meiden willen ook wel wat vertier, dus nu basketballen ze elke zaterdagavond tegen leden van de basketballclub. Entrée is 'gold coin donation' en de opbrengst gaat naar een goed doel. Mooi toch?

Helaas voor hen is het hier nat en koud en nat en koud en koud en koud oh, en nat! :D

Een impressie:
 

afterbang

XPdite Sponsor 2021
Weird, ik zie alleen dit:

Helaas voor hen is het hier nat en koud en nat en koud en koud en koud oh, en nat! :D

Een impressie:

Dus niets na de dubbele punt. Maar zit in het buitenland, dus wellicht is daar iets mee. Thanks @Lost
 

afterbang

XPdite Sponsor 2021
Miss Bang haar iPhone doet het wel (zojuist getest)

We draaien alletwee 9.3.2...

Weird. Toch iets met abbo of andere settings?
 


OFX
Top