WK Rugby

Paht3

XPdite Sponsor
Zijn er nog mensen die het WK rugby gaan volgen? OZ maakt een zeer grote kans om weer WK te worden. Oz zit in de poule bij Wales, Fiji, Canada, en Japan dus de voorronde moeten ze niet met teveel problemen door kunnen komen. Dan word het pas echt leuk want dan komen ze Engeland, NZ, Z. Afrika tegen. Zal van tijd tot tijd even hier een stukje neer zetten hoe het de OZ boys vergaat. De eerste wedstrijd is op 8-9 tegen Japan.

Gr Pat
 
Hee die Pat,

Ik woon in NZ maar we gaan zeker WK rugby volgen. Sorry maar ik ga de All Blacks supporten, mag ik dan toch hier staan en meepraten?

Groetjes
Danny-Eva
 
En ik support al jaren Engeland. Maar ga het zeker proberen te volgen, al is dat in Nederland wat moeilijker. Zijn niet echt een rugby land.
 
yep! we hebben zelfs ticketten voor Wales-Japan en Wales-Australië (en Wales-Fiji maar die gaan we verkopen) in Cardiff. Alleen vrees ik dat ik stiekem voor Australië moet supporteren, wil ik daarna nog binnen mogen bij de Welshe in laws...  :grin:

groetjes,
An
 
[quote author=Danny-Eva link=topic=7524.msg97448#msg97448 date=1187669413]

Ik woon in NZ maar we gaan zeker WK rugby volgen. Sorry maar ik ga de All Blacks supporten, mag ik dan toch hier staan en meepraten?

[/quote]

Nou, van mij wel! Ik support allebei :)

Wij waren trouwens een tijdje geleden met klanten en vrienden naar de Allblacks-Wallabies geweest. Een groepje was Australisch, een groepje Kiwi, en een groepje beide. NZ won en we hebben hebben er toen, deels uit glorie, deels uit verdriet, maar weer een paar op gedronken! En we mochten op hun schouders uithuilen... hihi.

Ik vind overigens de sfeer rond sport hier (Austr. & NZ) zo'n stuk beter!. Iedereen weet wel wat over sport en het is stukken vriendschappelijker dan in N'land. Ik vind het ook leuk om naar de cricket te gaan. Daar gaat alles wat langzamer en heb je de tijd om  ondertussen ook nog te socialiseren :)  :eat:
 
Wij kunnen hier ook niet wachten, gelukkig hebben wij zo'n mooie schotel op het  dak, dus Sky!!! Alleen.....wij zijn voor ZA,  daar komt mijn man vandaan, maar het beloofd weer een mooie WK te worden. Zaterdag met een groot deel van het rugby team Frankrijk-Engeland zitten te kijken. Een aantal zetten toch hun geld op Frankrijk!?!?
 
Ik vind overigens de sfeer rond sport hier (Austr. & NZ) zo'n stuk beter!.

De sfeer op rugbymatchen is zoiezo al geweldig! Iedereen zit gewoon door elkaar, nadien ga je ook gewoon samen naar buiten, niks groepen uit elkaar houden. Wie er ook wint, achteraf is er zoiezo verbroedering.  :cheers:
Daar kunnen ze bij het voetbal nog wat van leren!

Ik ga altijd met plezier mee!

An
 
Prachtig dat er zoveel mensen naar rugby kijken, echt heel tof. Alleen jammer voor een paar mensen die voor de all blacks en de kiwi's zijn overig de sprinboks winnen ook niet want dat word Aus. En het is inderdaad zo dat voetbal nog heel wat kan leren van het rugby. succes alle met jullie team. Een staat vast, het worden mooie wedstrijden in een mooi WK........
 
Voor mij wordt het verplicht meekijken vrees ik. Doet Nederland eigenlijk mee?  :p
 
Ik krijg weer even een flashback. In 2003 waren we op Malta en hebben we in een engelse pub de finale Engeland-Australië zitten kijken. De kroeg vol engelsen en met ons 2-en erbij waren er 5 voor Australië. Geweldige spannende wedstrijd. Australië kwam steeds terug van een achterstand en het zag er naar uit dat we een verlenning zouden krijgen. En dan net in de laatste minuut scoorde Johnny Wilkinson voor Engeland. Sinds dien kan ik de naam JW niet meer horen.
Maar hopen dat ik betere herinneringen krijg aan dit jaar.

Demy
 
[quote author=donna link=topic=7524.msg97487#msg97487 date=1187699084]
Ik krijg weer even een flashback. In 2003 waren we op Malta en hebben we in een engelse pub de finale Engeland-Australië zitten kijken.
Demy
[/quote]

Die heb ik gezien op een scherm voor het stadium in Sydney... Geweldig. Heb hem ook op dvd  :grin: :grin: :grin: Vind het nog steeds spannend. Ben alleen bang dat Engeland het nu niet zover gaat schoppen.
 
Het was zeker een spannende wedstrijd. Het ging zo mooi gelijk op. Alhoewel ik wel moet toegeven dat Engeland beter was. Australië kwam alleen door de vechtlust steeds weer op gelijke hoogte. Toch heb ik geen behoefte om de wedstrijd weer te zien, dus die DVD mag je houden.  :smile:

Demy
 
Aan het WK mogen alleen a landen mee doen en dan moet je je nog plaatsen, NL is lange tijd een b land geweest maar verleden jaar is het ze niet gelukt om in die poule te blijven ze zijn nu een c land. Dus NL doet niet mee. tervergelijking, NL heeft ooit een potje mogen spelen tegen de Engelsen en de uit eindslag durf ik hier niet te noemen. 110-0 was het geloof ik.
 
Back
Top