Australië op tv deze week

ehm... komt ie ook in ierland oppe televisie??? vas-nie... Hoop dat het interessant was voor de rest van iedereen in Nederland! :up:
 
Nat Geographic channel :1 JUNI 16:00 uur  Hayden Turner's Wildlife Challenge: Salt Water Crocodiles  om 16:00

Hayden is terug in zijn vaderland, en trekt vanuit Darwin de Mary River op - hier leven meer zoutwaterkrokodillen dan waar dan ook ter wereld. Wordt Hayden met open kaken ontvangen?
 
vanavond discovery  22:00
Crimes That Shook the World: Backpacker Murderer In 1992 en 1993 kreeg het toerisme in Australië een gevoelige klap toen de lichamen van zeven lifters, onder wie twee Britten, werden gevonden. De sporen leidden naar Ivan Milat.
 
zaterdag 9 juni  sbs6  20:00

Komedie/Aktie/USA/2003

Inhoud:

Twee jeugdvrienden worden benaderd door de mafia om 50.000 dollar in Australië af te leveren. Door onoplettendheid raken ze het geld echter kwijt aan een kangoeroe, die er met de jas van een van de twee vandoor gaat. Hierdoor begint een race om de kangoeroe terug te vinden.

Rolverdeling:

Anthony Anderson, Estella Warren, Dyan Connon, Jerry O’Connell e.a.
 
En vergeten we deze niet, morgenmiddag?

RTL 4
9 juni 2007, 12:05-13:50 uur

Familiefilm
De zusjes Ashley en Mary-Kate Parker gaan op vakantie naar Sydney, Australië. Al gauw maken ze kennis met een paar leuke jongens die hen de mooiste plekjes van de stad laten zien. Tijdens een van hun uitstapjes zien de meisjes toevallig hoe een man valselijk wordt beschuldigd van diefstal. De echte dief dreigt de meisjes te vermoorden als ze iets tegen de politie zeggen. Gelukkig hebben de meisjes een plan.

1091460.jpg


Ik vond trouwens die documentaire, gisteravond op Discovery, niet echt gezellig.
Wat een CREEP die Ivan, echt helemaal gestoord!

Bart
 
deze is leuk voor de kids of voor mama  :wink:

animal planet 9 juni 14:00

Tarantula: Australia's King of Spiders
  Een programma om de kriebels van te krijgen. We verkennen namelijk het verborgen leven van vogelspinnen. Onderzoek van Dr. Raven werpt een nieuw licht op deze bijzondere spinnen.
 
en 10 juni  2007  lekker vroeg om  07:00    animal planet

Austin Stevens: Most Dangerous..., In Search of the Giant Lizard
  Hoe pakt Austin het aan als hij tegenover het grootste reptiel van Australië staat? De reuzenvaraan kan ruim twee meter lang worden en verslindt alles wat hij kan overmeesteren!
 
en 10 juni  animal planet om  09:00 

Corwin's Quest, The Camel's Hump (Extremes)
  Jeff trekt met zijn reisgenoot, een dromedaris, door de Simpsonwoestijn in Australië en ontdekt dat er ondanks het verlaten landschap veel dieren leven in de droge, hete habitat.
 
straks  15:00 nat. geographic      beetje laat !!!

Dingoes: Friend Or Foe?

Zijn dingo’s een gevaar voor de samenleving ? De laatste 25 jaar hebben deze dieren een kwalijke reputatie gekregen. In het Australische binnenland volgen we een dingo-wijfje met haar vijf jongen.
 
Koala Quandary  6 juli, 15.00 uur  Nat Geographic

De Australische koalapopulatie is de laatste jaren enorm gegroeid. Door hun specifieke aanpassing aan het leven in de bush hebben ze moeite met verandering. Sommigen zijn tegen verhuizing; ook gaan er stemmen op voor beperking.
 
zondag 22 juli  22:00  animal planet KING KOALA

Een verrassend verhaal vol actie en avontuur over wilde koala's, dat zich afspeelt tussen de hoogste takken van de majestueuze eucalyptusbossen van Australië
 
voor degene die 'm nog niet gezien heeft      Animal Planet  vandaag 22:30

Dingoes - Outlaws of the Outback
Het verhaal van de Australische dingo, verteld vanuit hun eigen perspectief. We zien hoe ze zich al 4000 jaar staande houden, hoe ze jagen en hoe ze hun jongen grootbrengen
 
Vrijdag 27/7, BBC1 22.00u: Little Britain Down Under
Verslag van de theatertournee in Australië

:happysun: eindelijk! was er al lang op aan het wachten!
 
Back
Top