iemand ervaring met Australische bureau,s

torvest

New Member
hoi,

Heeft iemand ervaring met Australische emmigratie bureau's?  Ze zijn blijkbaar allemaal bereid om je eerste puntenscore te geven maar dan moeten ze wel je geld zien.  De meeste vragen een 222 euro om verder te gaan zoals www.liveinaustralia.com en www.migrationexpert.com
Indien je goed zit met je score, loont het dan nog de moeite om met zo'n bureau samen te werken?

beste dank
 
Hoi,
een goed bureau neemt alleen maar clienten aan die in ieder geval een goede kans maken om uiteindelijk het visum te krijgen, zonder al te veel extra's. Je kunt natuurlijk via www.immi.gov.au al heel goed zelf bekijken of je uberhaupt een kans maakt, maar veel agencys willen ook best een aantal vragen kosteloos beantwoorden of zelfs een assessment doen. Bij www.gomatilda.com zit je heel goed, ook George Lombard is een hele goeie. Er zijn er nog meer, maar die zou je even moeten zoeken in de search van deze site. Ook op www.britishexpats.com worden veel agenten aanbevolen. Succes!
 
Hoi,

Liana Allan en Anthony Ross van Visacorp in Sydney (428 George Street) hebben ons geweldig geholpen. Voor we met ze in zee gingen hebben ze ons een hoop info gegeven (zonder kosten) en uiteindelijk onze visumaanvraag uitstekend begeleid.

Succes!
 
Back
Top