PR aangevraagd, mogen we al interstate verhuizen?

Dominc

Member
Hallo,

Wij zijn op een 489 visum Australie (Adelaide) binnengekomen. Dit is een skilled state sponsored regional visum. Inmiddels hebben wij aan de voorwaarden, twee jaar wonen in Adelaide & een jaar een fulltime baan, voldaan en het 887 visum (PR) aangevraagd. Wij zouden graag insterstate willen verhuizen, maar weten niet zeker of we eerst moeten wachten op de goedkeuring van het PR visum?

Wij hebben meerdere verhalen gehoord dat je met een 489 visum in principe overal mag wonen en werken, maar uit "beleefdheid" naar de state die jou sponsort blijf je in dat gebied wonen. Heeft iemand hier ervaring mee of kan iemand hier meer info over geven? Als we de kans lopen dat het PR visum wordt afgewezen omdat we niet meer in SA wonen, dan willen we dat risico natuurlijk liever niet lopen.

Groeten
 
Wij hebben een 176 (state sponsored skilled) Ook ons werd door ACT Immigration zelf verteld dat we hier niet ongelukkig moesten worden als het allemaal niet zou lukken (ook binnen de 2 jaar) Maar dat ze het wel fijn vonden om dat even direct van jezelf te horen.

Dus ik zou SA Immigration benaderen en je verhaal vertellen en hun akkoord vragen. Heb je het zwart op wit :)
 
Back
Top