alweer 9 maanden geleden

Dominc

Member
Hallo allemaal,

is weer even geleden dat we iets hebben geschreven op het forum. We wilden even jullie laten weten hoe het er nu met ons voorstond 9 maanden na de emigratie.

aankomst eind januari 2015. De eerste week hebben we het nodige geregeld ( medicare, bankaccount, auto kopen. enzovoorts) en ook geregeld aan het strand gelegen in Adelaide. Ook alvast cv's op internet gegooid voor eventueel werk.

2de week baan aangeboden gekregen als stonemason. Eerst zijn we een aantal dagen na kangeroo island geweest voordat ik ( Dominic) aan het werk ging.

Ondertussen huisje gehuurd in pasadena en ingeschreven bij voetbalclub Sturtmarion thunder

Marielle had moeite met vinden van een baan in Communication Managment, dus na 2 maanden is ze een aged care course gaan volgen.

Met pasen hebben we de great ocean road gedaan.

Marielle is geslaagd voor haar aged care course en heeft een baan aangeboden gekregen waar ze stage liep en werkt daar nu vast.

En ja hoor. Kampioen geworden met ons voetbalelftal.

afgelopen winter 10 dagen rondreisje Darwin gedaan.

Komende zomer 6 weken rondreis sydney. melbourne, Tasmanie

beetje slordig ons verhaal gedaan maar het komt erop neer dat we na 9 maanden Australia het nog onwijs vet vinden hier. We hebben allebei een baan. kunnen goed rondkomen. elke 2 weken gaan we een langweekend kamperen. en dan tussendoor nog wat langere vakanties. We zijn erg blij dat we de keuze hebben gemaakt om te emigreren want tot nu toe gaat alles super gesmeerd.

Groetjes

Dominic en Marielle
 
Super!! Goed om te horen. En ook top dat Marielle gewoon lekker een course heeft gedaan en nu daar in werkt. Jullie zijn goed bezig!
 
Hi Marielle & Dominic,
Fijn om te horen dat het jullie zo goed gaat! Snel aan het werk en het getuigt wel van een flexibiliteit om van Communicatie Management naar Aged care over te stappen. Petje af voor die stap. En volgens mij ook flexible werkgevers als ik jullie reisplannen lees. Geniet ervan. Veel plezier in Oz!
 
hi red dust,

ja klopt. is een hele overgang van communicatie management na aged care. Maar zoals je weet kan het hier hard gaan met je geld als je geen inkomsten hebt. Daarom eerst allebei een baan en daarna kunnen we verder kijken voor eventueel een andere baan die meer in onze richting zit. Met het vrij vragen van vakantiedagen stonden wij ook een beetje raar te kijken. ging wel erg makkelijk. beter zo haha.
 
Back
Top