App / Website om lekker te plannen (takenlijstje e.d.)

afterbang

XPdite Sponsor
Aangezien we nu echt ons laatste jaar in gaan zijn we alles op een rijtje aan het zetten. De klusjes in en om het huis, het opruimen, verkopen, verhuizen, acties voor de katten enz. enz.

Zoals je al hoort het is een boel werk en veel om te onthouden. Na de vele excel lijstjes van collega migranten geplunderd te hebben wilden we het makkelijker maken. Alles zit tegenwoordig in de cloud en in een app. Waarom je planning dan niet :)

Dus we gebruiken nu Asana (www.asana.com) Je kunt er nog wat zaken tegenaan zetten (plugins of add-ons) om bijvoorbeeld tijdlijnen beter in beeld te brengen of workload helder te krijgen. En het grote voordeel. Het werkt nog allemaal simpel ook! Niet moeilijker dan een excel lijstje :)

Dus voor wie interesse heeft.

Asana

met add-on

Instagantt

(en nee ik heb geen aandelen, en het is gratis anyway)
 
Last edited:
Oh, en je kunt alles gewoon exporteren naar Excel als je dat zou willen :p

En er is ook een app voor op je smartphone.
 
Voor de taken met een datum, worden die dan ook toegevoegd aan de kalender (biv. google calendar) ?

Zou wel mooi zijn om eens wat van die lijstjes te zien, om te kijken of wij zelf niets vergeten hebben :)
 
Overigens ben ik een enthousiast gebruiker van google keep. Ook prima voor aktielijstjes en reminders op PC, phone en tablet.
 
Tuurlijk, je moet gebruiken wat je prettig vindt. En takenlijstjes dingen zijn er genoeg wij vonden Asana wel prettig, ook omdat je lekker in teams kunt werken enz. Vrienden zitten ook in het 'huis verkoop klaar maken' prject, kunnen zelf taken eruit aan zichzelf assignen, datum er aan enz.

Hier een grappige 'vergelijking' ;)

http://versus.com/en/google-keep-vs-asana
 
Back
Top