Bericht voor IT-ers

Rob Breumelhof

Active Member
Hallo IT-ers,


Ik heb zojuist telefonisch contact gehad met de ACS (zij waren trouwens nog niet op de hoogte van de nieuwe MODL en hebben hem via mij gekregen  :-D).

Het blijkt dat degenen die al in het bezit zijn van een positive skills assessment, maar i.v.m. de MODL er een willen hebben voor hun specifieke specialisatie om op die manier in aanmerking te kunnen komen voor de extra MODL-punten, een nieuwe aanvraag moeten indienen en dan moeten verzoeken om de ASCO-code 2231-79 met vermelding van de specialisatie. Er is dus geen mogelijkheid om een uitslag die je al in je bezit hebt (bijvoorbeeld ASCO 2231-17 op grond van jouw ervaring met C++) eenvoudig te laten omzetten in een 2231-79.

Het kost een paar centen en wat tijd, maar het is het natuurlijk meer dan waard als je op die manier 15 extra punten kunt krijgen.


Met vriendelijke groeten,

Rob Breumelhof
Adelaide
 
Goede input Rob, thanks.

Leuk om te zien dat IT weer back in business is.

:up:
 
Leuk om te zien dat Oracle weer op de MODL lijst staat!

Ik vraag mij alleen af of dit ook de analist/programmeurs in Oracle betreft  (2231-17) of alleen de mensen die Oracle 11i Applications doen?
Op een ander forum dacht men dat het alleen 11i betrof, gezien het feit dat eveneens Siebel, SAP en Peoplesoft genoemd werden.

Wie o wie kan hier helderheid in brengen? Zoals het nu op de MODL lijst omschreven staat zou ik als 2231-17 gewoon voor 2231-79 kunnen gaan en op die manier 15 punten extra kunnen krijgen.

groet,
Hein
 
Back
Top